Krosno Whiskey karaf Caro 5

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 92,95

Prijs per stuk inclusief graveren


Tijdelijk uitverkocht, wordt medio maart weer verwacht.


 


Een mooi cadeau voor de whiskey liefhebber 


Bent u op zoek naar een passend cadeau voor de whiskey liefhebber dan is deze Krosno whiskey karaf zeker geschikt. U laat de karaf namelijk eenvoudig naar wens graveren. Dit kan met een persoonlijke tekst, een afbeelding, logo of een combinatie van tekst en afbeelding. En ondanks dat de karaf van zichzelf al prachtig is, gegraveerd is het een ware eye catcher die bij de liefhebber zeker een mooie plek zal krijgen. Laat deze whiskey karaf graveren als huwelijkscadeau, verjaardagscadeau of als Vaderdagcadeau. Dit geschenk zal vast en zeker in de smaak vallen. 


Over het merk Krosno
Het merk Krosno, is in 1923 opgericht in het pittoreske stadje Krosno, in het zuiden van Polen. Het merk beschikt over één van de meest begeerde glaswerk assortimenten over de hele wereld en staat bekend om glaswerk van hoge kwaliteit en tijdloze ontwerpen. De oorspronkelijke glasblazers kwamen uit kleine fabrieken in de regio, die een ononderbroken geschiedenis van meer dan 1000 jaar handgemaakte glasproductie heeft. De hedendaagse product ontwerpen en het productie proces vormen een moderne link naar de vaardigheden en het vakmanschap die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. De glasblazers van tegenwoordig zetten de tradities voort die de naam Krosno overal ter wereld hebben neergezet om superieure kwaliteit en een uitstekend ontwerp in met de hand vervaardigd glaswerk te betekenen.


Over deze karaf
De Caro 5 whiskey karaf is van sublieme kwaliteit, het glas is kraakhelder en met zijn moderne uiterlijk mag deze karaf niet ontbreken bij de whiskey liefhebber. De whiskeykaraf is 19,6 cm hoog en heeft een inhoudt van 750 ml. Alle Krosno karaffen worden met de hand gemaakt, hierdoor is iedere karaf uniek en kunnen er onderling kleine verschillen voorkomen.

Loading...