Vaas Rek

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 49,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 44,96 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 42,46 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 39,97 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 200 voor € 37,37 per stuk en bespaar 26%

Vaas Rek graveren altijd een bijzonder cadeau
Deze bijzondere rechthoekige glazen vaas is een gegraveerd een geweldig cadeau dat geschikt is voor veel verschillende gelegenheden. U kunt de vaas laten graveren als verjaardagscadeau, huwelijkscadeau of zakelijk cadeau maar hij is ook uitermate geschikt om te laten graveren als bedankjes voor ouders of als cadeau voor een geregistreerd partnerschap. Doordat u de vaas volledig naar wens kunt laten graveren is het altijd een origineel cadeau.


Vaas Rek een uniek huwelijkscadeau
Heeft u binnenkort een bruiloft en wilt u het bruidspaar verrassen met een mooi gepersonaliseerd cadeau voor hun trouwdag, dan is deze vaas precies wat u zoekt. Door het ruime formaat van deze vaas kunt u hem bijvoorbeeld laten graveren met een gedicht over het huwelijk, of laat de vaas graveren met de trouwkaart zo heeft het echtpaar een mooi aandenken aan hun huwelijksdag. De vaas Rek is ook een mooi geschenk voor een huwelijksverjaardag, bijvoorbeeld als cadeau voor 35 of 45 jaar getrouwd. U kunt er dan voor kiezen om de vaas te laten graveren met de trouwfoto met daarbij de namen, trouwdatum en jubileum datum. Zo ontstaat er een persoonlijk cadeau dat zeker nog jaren gekoesterd zal worden.


Vaas Rek graveren als persoonlijk cadeau
Een gegraveerde vaas is altijd uniek, doordat u zelf bepaald hoe de gravure geplaatst wordt past het cadeau altijd bij de ontvanger. Laat deze vaas graveren als cadeau voor de feestdagen bijvoorbeeld voor de Kerst of Sinterklaas, door een foto van de kinderen of kleinkinderen in het glas te laten graveren is deze vaas ook prachtig als Moederdag cadeau. Weet u niet hoe u de Meter en Peter moet vragen voor uw kindje, vraag het dan door een leuk gedichtje op deze vaas te laten graveren. Dit is ook een leuk idee als cadeau voor de peettante. Gegraveerd met een logo is deze vaas geschikt als zakelijk kerstgeschenk of als cadeau voor de opening van een zaak.


Vaas Rek als herinnering cadeau overlijden
Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u onze website bezoekt, maar deze vaas is ook een heel mooi aandenken bij overlijden. Laat de vaas graveren met een mooie foto van u huisdieren en u heeft een bijzondere herinnering aan een overleden hond of kat. Zo heeft u een mooi aandenken dat een mooie plek in huis kan krijgen. Gegraveerd met een gedicht of een lieve tekst is deze vaas ook mooi om cadeau te geven aan de ouders van een overleden baby, wanneer er een geboortekaartje en rouwkaart is kunnen wij deze beide verwerken in de vaas zodat er een product ontstaat dat echt is afgestemd op het kindje. Een gegraveerde vaas is altijd een mooi herinnering aan een overledene.


Productomschrijving Vaas Rek
Deze vaas is rechthoekig van vorm en gemaakt van dik helder glas, het is een mooie accubak die door zijn formaat geschikt is voor het graveren van langere teksten. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de namen van kinderen op de vaas te laten graveren zodat u aan het einde van het schooljaar de juf een mooi afscheidscadeau kan geven. Deze glazen vaas is 18 cm hoog en 28 cm breed.


 

Loading...