Hart snoeppot

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 19,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 17,96 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 16,96 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 15,96 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 200 voor € 14,97 per stuk en bespaar 25%

Hart snoeppot graveren


Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een gelegenheid die met liefde te maken heeft, laat dan zeker deze hartvormige snoeppot graveren. Dit snoeppotje is een geweldig cadeau voor uw geliefde op Valentijnsdag, als huwelijkscadeau maar ook als cadeautje voor moederdag is deze snoeppot een lief gebaar. Waarvoor u hem ook laat graveren het cadeau zal door de ontvanger altijd met veel plezier worden ontvangen.


Hart snoeppot graveren als cadeau huwelijk
Dit leuk snoeppotje doet het altijd goed voor een bruiloft. Wanneer u de snoeppot laat graveren met een leuke tekst voor het huwelijk is het een origineel trouwcadeau. Of verras de bruid op haar trouwdag met dit leuke bruidscadeau. Stapt u binnenkort zelf in het huwelijksbootje en bent u nog op zoekt naar bedankjes voor de bruiloft? Dit snoeppotje is een mooi geschenk voor de getuigen, cadeau ceremoniemeester of als bedankjes voor jullie ouders. Laat hem graveren met een unieke bedankt tekst en u kunt huwelijksbedankjes weggeven die nog lange tijd een mooi aandenken aan jullie huwelijk zullen zijn en het is een mooie manier om hen te bedanken. Wanneer u dit snoeppotje laat graveren met een trouwfoto van het bruidspaar geeft u hen een geweldig geschenk voor hun huwelijksverjaardag.


Hart snoeppot graveren als babycadeau
Bent u op zoek naar een bijzonder, gepersonaliseerd en uniek cadeau voor de geboorte van een baby, of wilt u de mama even goed in het zonnetje zetten met een kraamcadeau voor moeder alleen. Dan is dit snoeppotje een leuk idee, het is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Maar in plaats van een geboortetegel cadeau geven kunt u ook deze leuke snoeppot laten graveren met de geboortegegevens van het kindje, met een leuke afbeelding erbij geeft u de ouders een gepersonaliseerd cadeau dat ze zeker zullen koesteren. Wilt u op een originele manier de meter en peter vragen of bent u op zoek naar een leuke cadeau om de peettante te vragen. Laat dan deze snoeppot graveren met uw vraag, met een leuke afbeelding maakt u het cadeau helemaal af en zullen ze vast en zeker ja zeggen. Maar u kunt hem natuurlijk ook als doopcadeau of nieuwjaarscadeau voor de meter geven. Een origineel cadeau rondom de geboorte van een baby wordt altijd met een glimlach ontvangen!


Hart snoeppot graveren als cadeau voor de feestdagen
Zoekt u een cadeau voor de feestdagen dat u zowel aan een man als een vrouw kunt geven, dan is een gegraveerde snoeppot een leuk idee. Wie houdt er nu niet van een snoepje op zijn tijd. Wanneer u het snoeppotje laat graveren met een lieve tekst en een mooie foto is het een persoonlijk moederdag cadeau, terwijl als u hem laat graveren met een stoere afbeelding wordt het een origineel vaderdag cadeau dat door papa zeker gewaardeerd zal worden. Wilt u uw vriendin, Opa of Oma verrassen met leuke kerstcadeautjes of geeft u graag een sinterklaas cadeau dat helemaal is afgestemd op de ontvanger laat dan deze snoeppot graveren.


Omschrijving hart snoeppot
De snoeppot heeft een afmeting van 16x11cm en een inhoud van 580 ml. Het potje heeft een jampot deksel, welke wordt afgedekt met een rood stofje. De snoeppot kan door ons gevuld worden met drop, zuurtjes of kersenbonbons. Wilt u een gepersonaliseerde snoeppot bestellen vul dan snel het bestelformulier in.

Loading...