Zwerfkei

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 29,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 26,96 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 25,46 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 23,96 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 200 voor € 22,47 per stuk en bespaar 25%

Deze mooi zwerfkei kan naar wens gegraveerd worden, laat hem graveren met de tekst voor een kei van een moeder of voor een kei van een vader en het is een ontzettend leuk moederdag of vaderdag cadeau. Een steen met tekst is een mooi ter nagedachtenis cadeau als herrinering aan een overleden dierbare. U kunt een kort gedichtje laten graveren of laat de naam graveren in de steen. De afgelopen jaren mochten wij voor onze klanten veel zwerfkeien graveren, meestal als herinnering aan een overledene. Het is een mooi aandenken dat in de tuin of bij een grafje geplaatst kan worden.


Zwerfkei als gedenksteen hond of kat
Bent u op zoek naar een mooie gedenksteen voor een overleden hond of kat, laat dan deze zwerfkei graveren. Laat de naam van uw huisdier in de steen graveren, en een mooie afbeelding bijvoorbeeld van honden of katten pootjes. Of laat een steen met tekst graveren die u doet herinneren aan uw huisdier. De sten kan een mooi plekje krijgen en zo heeft u een blijvend aandenken.


Laat deze steen graveren
U kunt deze steen laten graveren met een tekst en een afbeelding. Doordat we werken met een natuur product is iedere kei anders van vorm. Wij proberen zoveel mogelijk dezelfde maten te leveren maar dit is niet altijd mogelijk. De kei kan gewoon buiten geplaatst worden en is bestand tegen regen en vorst. De keien hebben een afmeting van circa 15 x 10 cm

Loading...