Bierpakket gegraveerd als sinterklaaskado

Sinterklaaskado

  • Vanaf €10,95
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

Dit jaar een origineel sinterklaaskado?
Waar verrast de sint ons dit jaar mee? Zijn dit de standaard sinterklaaskadootjes, of kiest de Sint dit jaar voor een origineel kadootje? Bij ons laat Sint de kado's naar wens graveren. Dit kan met een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding of met een logo. Zo geeft Sint een origineel sinterklaaskado!

Sinterklaaskado voor mannen
Een leuk sinterklaaskado voor mannen is vaak lastig om te vinden. De verlanglijstjes zijn vaak niet al te creatief, en weer sokken en boxershort geven is de sint nu ook wel beu! Laat voor sinterklaas een leuk bierpakketje graveren met de naam van de ontvanger. Zo kan hij het hele jaar genieten van zijn biertje uit een gepersonaliseerd bierglas! Of laat voor de mannen die van whiskey houden een geweldig whiskeyglas graveren met een eigen label! Zo kan het sinterklaaskado voor mannen echt niet meer stuk. Het blijft wel glas natuurlijk dus laat het niet te hard door de schoorsteen vallen!

Sinterklaaskado voor vrouwen
Is de Sint nog op zoek naar een origineel kado voor een vriendin, zus of moeder, ook deze kunnen wij natuurlijk verzorgen. Laat een mooie wijnglas graveren met haar naam erop of een theepakketje volledig gepersonaliseerd voor de theeleut. Zo is er ook voor de vrouwen een mooi kado op Sinterklaas avond.


Door ons gemaakte sinterklaaskado's 

Geef een biercadeau
Bierpakket van de Sint
Geniet iedere keer weer van dit leuke kado

Van dit leuke kado wordt de bierliefhebber echt gelukkig. Zijn of haar favoriete merk bier in het pakket, en een bierglas, gegraveerd met een persoonlijke tekst! Geniet het hele jaar van dit uniek kado.

Whiskeyglas gegraveerd als sinterklaas kadootje
Verrast door sinterklaas met een mooi whiskeyglas
Een sinterklaaskado voor het leven

Laat een prachtig whiskeyglas graveren met een persoonlijk label. Dit is een kado waar de ontvanger nog jaren lang plezier van heeft!

Een origineel sinterklaaskado
Longdrinkglas als Sinterklaaskado
Glas met je favoriete merk

Dit longdrink glas is gegraveerd met het alfa logo en de naam Sander. Leuk als sinterklaaskado.

Een uniek kado voor sinterklaas
Een whiskey karaf met persoonlijk label
Volledig gepersonaliseerd

Deze whiskey karaf is gegraveerd met een persoonlijk label, erg leuk als sinterklaaskado. Dit cadeau zal nog jaren schitteren, volgend jaar kan Sinterklaas een set whiskey glazen kado geven, om de set compleet te maken.

Bierpul gegraveerd als sinterklaaskado
Een sinterklaas kadootje met naam
Een leuk sinterklaaskado voor de bier liefhebber

Geef een bierpul met naam! Onze bierpullen kunnen gegraveerd worden met iedere gewenste naam, zo is het kado altijd uniek.

Een uniek kado van de Sint
Gepersonaliseerde bierglazen
Een geweldig kado voor de bier lief hebber

Deze bierglazen Oan zijn onzettend leuk om te laten graveren voor de Sinterklaas. Zo heeft de ontvanger altijd zijn eigen glas, waar niemand anders uit mag drinken.

Geef een kerstbal met naam kado
Gepersonaliseerde kerstbal
Het kado voor sinterklaasavond

Bij een kerstbal denkt u natuurlijk eerder aan de kerst dan aan sinterklaasavond. Toch is het leuk om zo'n kerstbal al met sinterklaas te geven. Dan kan deze namelijk gelijk de kerstboom in zodra deze wordt neergezet.

Wijnglazen gegraveerd met naam als sinterklaaskado
Wijnglazen gegraveerd met naam
Een leuk geschenk voor de wijn liefhebber

Verras de wijn liefhebber op sinterklaas avond met dit originele kado, wijnglazen met eigen naam! Super leuk als sinterklaaskado

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Geef een bierkado
Een uniek whiskey kado
Longdrinkglas met logo
Een uniek kado voor sinterklaas
Geef een bierpul
Gepersonaliseerde bierglazen
Kerstbal met naam
Geef een wijn cadeau
Slider


Favoriete geschenken voor sinterklaasavond
Onderstaande producten zijn favoriete producten in ons assortiment als sinterklaaskado. Deze kunnen volledig naar wens gegraveerd worden ,dit kan bijvoorbeeld met een naam, leuke afbeelding of een logo. Wat u laat graveren bepaald u helemaal zelf, wij starten met een blanco glas en maken hier iets moois van. Vindt u niet het gewenste artikel, wij hebben nog veel meer producten die u kunt laten graveren! Bekijk ons volledige assortiment in de webshop.

Loading...