Relatiegeschenken

  • Vanaf €9,95
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 14 jaar ervaring

Zakelijke geschenken
Voor bedrijven verzorgen wij al vele jaren zakelijke geschenken. Hierbij kunt u denken aan relatiegeschenken. Maar ook voor interne zakelijk cadeau, zoals een verjaardag, afscheid, pensioen, en jubileum. Onze zakelijke geschenken zijn altijd persoonlijk en uniek, u kunt ze namelijk geheel naar wens laten graveren. Wij hanteren geen minimale afname en geen opstartkosten, dus ook voor een enkel geschenk kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een groot aantal zakelijke geschenken maar overweegt u om deze allemaal te laten voorzien van een persoonlijke gravure. Ook dit behoort tot één van de vele mogelijkheden dat ons bedrijf te bieden heeft.

Een maatwerk cadeau
Alle geschenken die wij maken zijn maatwerk geschenken. Dit vinden wij belangrijk omdat geen enkel persoon of bedrijf hetzelfde is. U wilt met uw relatiegeschenken een boodschap uitdragen, en de uitvoering daarvan moet volledig bij de stijl van uw bedrijf passen. Wij denken dan ook graag met u mee, vindt u op onze website niet het artikel wat u in gedachten heeft, of twijfelt u of de gravure die u in gedachten heeft voor een bepaald artikel wel geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor het maken van mooie relatiegeschenken.

 


Door ons gemaakte relatiegeschenken

 

Champagnepakket gegraveerd als relatiegeschenk
Champagnepakket gegraveerd als relatiegeschenk
Met een overheerlijke champagne

Voor bca mochten wij deze mooie champagnepakketten graveren. De pakketten zijn zeer geschikt als relatiegeschenk.

Award als relatiegeschenk
Mooi als relatiegschenk

Award gegraveerd als kado voor 5 jarig bestaan. Voor het 5 jarig bestaan van backinette mochten wij deze mooie award graveren.

Pitcher en longdrinkglazen gegraveerd als relatiegeschenk
Mooi voor een zakelijk jubileum

Pitcher en glazen voor 5 jarig bestaan. Als jubilea geschenk voor Stenden mochten wij deze set graveren. Leuk voor op kantoor, zo heeft iedereen zijn eigen glas.

Snoeppot gegraveerd als relatiegeschenk
Mooi kado om je relaties mee te bedanken

Snoeppot als relatiegeschenk. Voor iCtrl mochten wij diverse snoeppotten graveren als geschenken voor hun zakelijke relatie. Deze snoeppot is hiervan het mooie resultaat.

Champagne gegraveerd als relatiegeschenken
Bubbels doen het altijd goed bij relaties

Champagne als relatiegeschenken. Deze champagneflessen mochten wij graveren met het saab logo. Erg mooi als relatiegeschenken.

Wijnkaraf gegraveerd als afscheidskado
Bedank met een mooie karaf

Deze kristallen wijnkaraf is gegraveerd als als afscheidskado. Een mooi kado om te geven en te krijgen.

Pennenhouder als jubilea geschenk
voor een 5 jarig jubileum

Pennenhouder als jubilea geschenk. Voor het 5 jarig bestaan van Senders & Raadhuys mochten wij deze mooie kristallen pennenhouder graveren.

Whiskyglazen als afscheidskado
Aandenken aan 38 jaar trouwe dienst

Deze whiskyglazen zijn gegraveerd als afscheidskado voor één van de personeelsleden.

Een luxe relatiegeschenk gemaakt van glas
Glasbokaal als relatiegeschenk
mooi relatiegeschenk

Deze bijzonder gekapte glasbokaal is gemaakt als relatiegeschenk. In het glas is het logo van de Firemarkers gegraveerd. De glasbokaal is ook leuk als openingscadeau voor een eigen bedrijf.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Champagnepakket gegraveerd als zakelijk cadeau
Award gegraveerd als zakelijk cadeau
Pitcher en glazen zakelijk cadeau
Olielamp
Champagne
Wijnkaraf
Pennenhouder
Whiskyglas
Glasbokaal
Slider


Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, kristal en spiegel graveren als relatiegeschenken. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

 

19 artikel(en)

per pagina
   

19 artikel(en)

Relatiegeschenken voor veel verschillende gelegenheden

Relatiegeschenken kerst
Een mooi gegraveerd wijnpakket, een vaas of een mooie snoeppot gegraveerd met jullie bedrijfslogo. Ze zijn allemaal geschikt als relatiegeschenken voor de kerst. U geeft uw zakelijke relaties hiermee een uniek en exclusief kerstgeschenk. De relatiegeschenken kunt u volledig afstemmen op de ontvanger, werkt u met bedrijven in verschillende branches dan kunt u de relatiegeschenken ook afstemmen op de branche waarin uw relatie werkt, de boekhouder of makelaar kunt u een mooie kristallen pennenhouder geven of een mooie gegraveerde vaas voor de bloemist.

Aanvulling op het kerstpakket
Heeft u de kerstpakketten al geregeld maar heeft u nog het idee dat er iets mist in het pakket? Wij helpen u graag verder. Wat dacht u van een fles wijn, gegraveerd met uw logo en bedankt tekst. Of als er al wijn in het pakket zit kunt u overwegen of wijnglazen te laten graveren met uw logo, en een persoonlijke boodschap.

Eindejaarsgeschenken
Het einde van het jaar is een mooi moment om uw zakelijke relaties te bedanken voor de samenwerking van afgelopen jaar. Of om uw personeel eens extra in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau om ze te bedanken voor hun inzet. Bij eindejaarsgeschenken denken wij al snel aan champagne! Laat bijvoorbeeld een mooi champagnepakket met kristallen glazen graveren voor die ene zakelijke relaties die erg belangrijk is voor u en uw bedrijf. Of een set gegraveerde champagneglazen als cadeau voor uw personeel. Geeft u liever geen drank wel, dan kunt u overwegen om één van onze snoeppotten weg te geven als eindejaarsgeschenk. De snoeppot kan een mooie plek krijgen op een balie, bureau of gewoon thuis op de tafel. Het is een mooi blijvend aandenken aan de samenwerking of het dienstverband.

Cadeau pensioen
Gaat één van uw personeelsleden of collega binnenkort met pensioen en zoekt u een mooi passen cadeau voor deze gelegenheid. Denkt u eens aan een gegraveerde karaf, is de persoon in kwestie een wijn liefhebber, of houdt hij van whiskey? Dan kunnen wij hiervoor mooie sets aanbieden.

Geef een leuk openingcadeau voor de opening van een eigen zaak
Zoek u een mooie cadeau voor de opening van een eigen zaak? Ook dit kunnen wij bij Origineel kadootje voor uw verzorgen.  Maar wat geef je bij een opening van een zaak? U kunt denken aan een gegraveerde klok of spiegel met het logo van het bedrijf. Beide kunnen een mooie plek krijgen in het bedrijf. En zijn een mooi aandenken aan de opening van het bedrijf. 

Bij de ontvanger thuis bezorgd
Wilt u de geschenken direct bij de ontvanger thuis of op het werk laten bezorgen. Ook dit hoort bij Origineel kadootje tot één van de mogelijkheden. Het maakt hierbij niet uit of het om een enkel cadeau gaat of om grote aantallen. Op deze manier hoeft u, uw zakelijke geschenken niet zelf langs te brengen wat in tijdens van drukte erg handig kan zijn. 

Een kijkje achter de schermen
In onderstaande video laten wij zien hoe wij van 2 simpele champagneglazen en een fles champagne een origineel en exclusief relatiegeschenk maken.

Niet gevonden wat u zocht?
Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk ons volledige assortiment eens, wij bieden een ruim assortiment aan producten u u volledig kunt laten personaliseren tot prachtige, unieke en exclusieve relatiegeschenken. Bij grote aantallen bieden wij aantrekkelijke staffelkortingen aan, deze vindt u bij al onze producten terug. Vindt u niet het juiste artikel binnen uw budget, laat het ons even weten. Wij helpen u graag mee bij het vinden van het juiste artikel binnen uw budget.

Loading...