Geboortetegel gegraveerd als kraamkado

Babyshower bedankjes

  • Vanaf:  €26,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 tevreden klanten - snelle levering

Een babyshower organiseren is erg leuk om te doen. Het is een mooie dag om de zwangere dame eens goed in het zonnetje te zetten. En daarnaast is het ook een gezellig samen zijn met vriendinnen en familie.In ons "blog baby shower organiseren", wij geven 11 tips gaf ik al 11 praktische tips over het organiseren van een babyshower. Maar het feestje is natuurlijk niet compleet zonder mooie afsluiting van de dag. Geef de gasten aan het einde van het feestje mooie bedankjes mee naar huis. Deze bedankjes zijn niet alleen een leuke manier om de dag feestelijk af te sluiten. Maar ze vormen ook een blijvende herinnering aan deze mooie dag.

Wat zijn leuke babyshower bedankjes
Het is natuurlijk heel persoonlijk wat nou echt leuke babyshower bedankjes zijn. Je kan er natuurlijk voor kiezen om kant en klare bedankjes te kopen, of om de babyshower bedankjes zelf te maken. Maar je kunt ook bedankjes door ons laten graveren, dan worden de bedankjes voor de babyshower volledig afgestemd om jouw wensen en passen ze goed bij het thema van het feest.

Waarom bedankjes mee geven
Waarschijnlijk was de baby shower geslaagd, hebben jullie heerlijk gegeten, leuke spelletjes gespeeld en is de zwangere dame op te top verwend met nieuwe spulletjes voor haar aankomende kindje. Het is dan wel zo leuk om deze feestelijke dag mooi af te sluiten, een leuk bedankje is een mooie afsluiter. Zo weten ook alle gasten dat het tijd is om te gaan, en een uniek bedankjes blijft een mooi aandenken voor de gasten en natuurlijk ook voor de aanstaande moeder.

Champagneglazen als bedankje
Ook al mag de zwangere dame geen alcohol drinken onze lovely small champagneglazen zeer geschikt als babyshower bedankje. De champagneglazen kan je volledig laten personaliseren. Je kunt de bedankjes zo dus goed laten aansluiten bij het thema van de babyshower.

Loading...