Geboortetegel gegraveerd als kraamkado

Kraamcadeau 

  • Vanaf:  €26,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 tevreden klanten - snelle levering

De geboorte van een kindje het is één van de mooiste momenten in het leven. Het gevoel is met geen pen te beschrijven. Tot over je oren verliefd op dit kleine kindje en hoe kan het ook anders baby’s zijn gewoon schattig. Een nieuw leven dat moet natuurlijk gevierd worden.

Waarschijnlijk bent u op deze pagina gekomen omdat u opzoek bent naar een mooi kraamcadeau. En daar helpen wij u graag bij. Het uitzoeken van dit cadeau kan best lastig zijn. Het moet goed passen bij de ouders en de baby, maar vaak hebben ouders alle benodigdheden voor de kleine al aangeschaft tijdens de zwangerschap én worden ze door de kraamvisite overladen met kleertjes en speeltje.

Niet getreurd! Wij maken een cadeau dat de kraamtranen zeker zal laten vloeien. Laat door ons een mooie geboortetegel of award graveren als kraamcadeau. Dit kan aan de hand van het geboortekaartje. Want wat is er nou mooier dan dit mooie kaartje vereeuwigd te krijgen op een tijdloos product. Onze kraamcadeaus passen binnen ieder interieur en vinden altijd een plek in huis. En wij hebben nog niemand gehoord die niet ontroerd was na het krijgen van zo’n mooi cadeau. 


Door ons gemaakte kraamcadeaus en bedankjes

Door de jaren heen hebben wij enkele honderden baby cadeaus gegraveerd. Hieronder ziet u een kleine impressie van bestellingen die wij de afgelopen jaren voor onze klanten maakte. Naast kraamcadeaus graveren wij ook kraambedankjes, deze zijn erg leuk om mee te geven aan de kraamviste. Uiteraard kunnen wij deze bedankjes ook maken voor een babyshower.  Bent u op zoek naar een specifiek product en vind u deze niet op onze website. Neem dan even contact met ons op. 

Een prachtige spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Spiegel 20x20 als geboortetegel
Een bijzonder cadeau

Deze 20x20 spiegel is gegraveerd als geboortetegel. Op deze geboortetegel is de afbeelding van het geboortekaartje gegraveerd. Een bijzonder kraamcadeau om de kersverse ouder mee te verrassen. De spiegel is ook erg leuk als cadeau voor Opa & Oma.

Een mooi kraamcadeau voor een jongen
Award Clear als kraamcadeau
Bijzonder als kraamcadeau voor een jongen

Op deze bokaal zijn de voetjes die afgebeeld stonden op het geboortekaartje gegraveerd of de gehele award. Een bijzonder kraamcadeau

Mooi als kraambedankjes
Mini champagneglazen als kraambedankjes
Leuk voor de babyborrel

Willen jullie de kraamvisite een bijzondere kraambedankjes meegeven. Dan zijn de mini champagneglazen erg leuk. De glazen op dit voorbeeld zijn gegraveerd met de tekst Hoera ik ben geboren, de naam van de baby en een afbeelding van 2 voetjes.

Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Een mooie geboortetegel

Deze spiegel 15x15 is gegraveerd met de voorkant van het geboortekartje. Hierdoor is er een bijzondere geboortetegel ontstaan.

Whiskyglas als kado voor Peter
Leuk om de Peter mee te vragen

Op zoek naar een originele manier om iemand te vragen of hij Peter wil worden? Dan is dit wel een bijzonder kado.

Een mooi kraamcadeau voor een meisje
Whiskyglas als kado voor Peter
Mooi als kraamcadeau

Deze glasbokaal Leo is gegraveerd als kraamcadeau voor een te vroeg geboren kindje. Een bijzonder kraamkado!

Snoeppotten Cylinder als kado voor Peter en Meter
Mooi kado voor Peter en Meter

Deze snoeppotten zijn gegraveerd als kado voor Peter en Meter. Een bijzonder kado om weg te geven en om te krijgen.

Ronde spiegel gegraveerd als kraamkado
Ronde spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Een mooi cadeau

Deze ronde spiegel is gegraveerd als kraamcadeau. Een bijzonder cadeau om de kersverse ouders mee te verrassen maar ook erg leuk als kado voor Opa & Oma.

Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Leuk als kraamcadeau

Deze 20x20 spiegel is gegraveerd met naam, de geboortegegeven en een afbeelding van 2 voetjes. Leuk als kraamcadeau

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Een mooi kraamcadeau
Een mooi kraamcadeau voor een jongen
Mini champagneglazen gegraveerd als kraambedankjes
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
De peter vragen?
Glasbokaal gegraveerd als kraamcadeau
Snoeppotten Cylinder als kado voor Peter en Meter
Een prachtige geboortetegel
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Slider


Handig om te weten

76% van de ouders niet tevreden met hun kraamcadeau

Uit onderzoekt blijkt dat 76% van de ouders niet blij is met het kraamcadeau dat zij hebben gekregen. De grootste ergernis is kleding maat 50 en schoenen. Babykleertjes maat 50 passen veel baby's niet of zijn ze al snel uitgegroeid. 27% van de kersverse ouders vinden schoentjes voor de eerste drie maanden geen goed kraamcadeau. Wat moet een baby met schoenen als hij nog niet kan lopen is een veel gehoorde opmerking. De ongewenste kraamcadeau's belanden vaak in de kast. Of worden één keer gedragen wanneer de gever langskomt. 

Deze cadeaus zijn favoriet

Uit de test blijkt dat dit de favoetiete kraamcadeaus zijn: 

  1. 1. Cadeaubonnen staan op nummer 1 als favoriet kraamcadeau.
  2. 2. Een gepersonaliseerd kraamcadeau zoals een geboortetegel of een boekje met de naam van het kindje erin.
  3. 3. Babykleding in maat 62. Het is altijd fijn om alvast wat grotere kleertjes in huis te hebben, met baby's die groeien als kool. 

Onze best verkochte kraamcadeaus

 

Ons nummer één kraamkado

Onze bestseller! 

Dit glazen bord staat met stip op nummer één als het gaat om onze kraamcadeaus. Het heeft al veel ouders tot tranen geroerd en dat is ook niet vreemd, omdat het bord gegraveerd kan worden met het geboortekaartje. Ouders hebben vaak veel tijd gestoken in het uitzoeken van het kaartje, en ze zijn er waarschijnlijk helemaal verliefd op. Hoe mooi is het dan om dit vereeuwigd te krijgen op deze prachtige geboortetegel. Dit cadeau zal beslist niet in de kast belanden maar een mooi plaatsje in huis krijgen. Het bord wordt geleverd met een standaard zodat het overal geplaatst kan worden. 

Bekijk dit artikel

Een mooi kraamcadeau voor een jongen

Uniek kraamcadeau voor een jongen

Voor een jongen kiezen we toch vaak voor een stoer cadeau. Dat is ook waarom veel van onze klanten kiezen voor deze bokaal als baby cadeau voor een jongen. Want de bokaal met zijn strakke en robuste vorm leent zich daar goed voor. Dit cadeau kan een mooie plek in de babykamer krijgen. Deze bokaal graveerde wij voor  vrienden. Die ontroerd waren na het uitpakken van dit cadeau. Voor het ontwerp gebruikte wij hetzelfde lettertypen als het geboortekaartje. De voetjes stonden op de voorkant van het kaartje en hebben wij over de hele bokaal gegraveerd. Het is een mooi cadeau geworden voor deze jongen. 

Bekijk dit artikel

Een origineel kraamcadeau

Een geboortetegel maar dan anders

Dit is absoluut geen standaard geboortetegeltje. Wij toveren een standaard 15x15 spiegeltje om tot een prachtige geboortetegel. Het spiegeltje is een een absolute aanrader als kraamcadeau. Op dit voorbeeld graveerde wij weer het geboortekaartje. Het spiegeltje kan worden opgehangen zodat er dagelijks een mooi aandenken aan de geboorte van de baby is. Wij kunnen ook een standaardje leveren bij de spiegel zodat deze kan worden neergezet. De spiegeltjes worden al jaren zeer gewaardeerd door onze klanten. Het cadeau valt altijd in de smaak! 

Bekijk dit artikel

Baby's eerste kerstbal

Het cadeau voor December 

Wij vinden dit zelf het meest toffe kraamcadeau! Een kerstbal die je helemaal kunt laten maken hoe jij dat wilt. De meest gekozen tekst voor dit kraamcadeau is het geboortejaar de naam van het kindje en daaronder eerste kerst. De kerstbal kan ieder jaar weer worden opgehangen en blijft zo een mooi aandenken aan de geboorte van dit kleine wondertje. De kersverse ouders zullen dit cadeau zeker koesteren en met veel liefde na de feestdagen opbergen om het volgend jaar weer enthousiast uit te pakken. Een cadeau om jaren van te genieten! 

Bekijk dit artikel 

Zo origineel kan een kraamkado zijn

Een mooi kraamcadeau voor een meisje

Een ontzettend lief kraamcadeau is deze ronde award zeker. Wij vinden deze award het perfecte kraamcadeau voor een meisje. De ronde vorm en de mooie glinstering van het glas in het zonlicht maken dit een geweldig cadeau. Op het voorbeeld graveerde wij de voorkant van het geboortekaartje. Het kwam perfect uit op deze award. Dit kraamcadeau zal niet snel in de kast verdwijnen, door de mooie vorm past het in iedere interieur en zal het als snel een mooi plekje krijgen in de woonkamer of op de babykamer. Een kraamcadeau dat een levenslang meegaat! 

Bekijk dit artikel

Een bijzonder baby cadeau

Een tijdloos kraamcadeau

Een kraamcadeau moet goed bij de ouders passen, anders is de kans groot dat het zo in de kast beland. En dat is zonde. Dit cadeau is gemaakt aan de hand van 1 van onze facebook acties waarbij onze volgers hun geboorte kaartjes konden insturen. Uit de ontvangen kaartjes hebben wij er een aantal gekozen om een voorbeeld mee te maken. De keuze van de uitwerking van het kaartje en op welk product dit zou komen hebben wij naar eigen inzicht gedaan. Zo ook dit kraamcadeau. Twijfelt u welk artikel u moet kiezen, en komt u er niet uit? Neem dan contact op met ons op.

Bekijk dit artikel

Een geweldige geboortetegel

Een geweldige geboortetegel

Omdat wij diverse maten spiegels graveren is het niet gek dat er een tweede spiegel in deze kraamcadeau top 10 staat. De 20 x 20 spiegel met afgeronde hoeken hebben wij al 13 jaar in ons assortiment en is hiermee niet weg te denken uit de kraamcadeau collectie. Daar dat deze net een maatje groter is dan zijn voorganger in deze top 10, kan hier ook net wat meer in gegraveerd worden. Bij dit voorbeeld zijn diverse elementen uit het geboorte kaartje gehaald van de voor en binnenkant om tot dit kraamcadeau te komen.

Bekijk dit artikel

Een klassiek kraamcadeau

Een klassiek kraamcadeau

Deze fotolijst heeft een klasiek uiterlijk. Zo ook het gekozen lettertype voor de gravering van dit kraamcadeau.  Een mooi cadeau voor de ouders die wat minder "hip en trendy " ingesteld zijn. De fotolijst is gegraveerd met 1 van onze te kiezen geboorte afbeeldingen, de babyvoetjes, en de gegevens die in het kaartje stonden. De matte balk in het midden breekt het ontwerp net even, en maakt het hiermee extra mooi. Dit kraamcadeau is een lust voor het oog en krijgt zeker een mooi plekje. 

 -

Bekijk dit artikel

Loading...