Snoeppot Bubble klein

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 44,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 42,95 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 50 voor € 41,95 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 100 voor € 39,95 per stuk en bespaar 12%

Snoeppot Bubble klein graveren


Deze mooie snoeppot met luchtbel in de bodem is een prachtig staaltje glaswerk. Hij is van geweldige kwaliteit en wanneer u de snoeppot laat graveren met een unieke gravure ontstaat er een persoonlijk cadeau dat geschikt is veel verschillende gelegenheden. Een gepersonaliseerde snoeppot is leuk als huwelijkscadeau, bruidscadeau, zakelijk cadeau maar ook als verjaardagscadeau valt deze snoeppot altijd goed in de smaak.


Snoeppot Bubble als cadeau huwelijk
Wanneer er iemand binnen uw familie of vrienden kring gaat trouwen wilt u graag een uniek huwelijkscadeau geven, met deze pot zit u altijd goed. Laat hem graveren met de namen van het echtpaar, een mooie afbeelding en hun trouwdatum en uw cadeau voor het bruidspaar zal dankbaar worden ontvangen. Ook voor een huwelijksjubileum is dit product een origineel cadeau, het maakt niet uit of het stel 12,5, 25, 30 of 50 jaar getrouwd is. Wanneer u deze snoeppot laat graveren met een mooi huwelijksjubileum gedicht en de namen van het paar is dit een cadeau dat altijd een mooi aandenken zal zijn aan deze bijzondere dag. Gaat u binnenkort zelf trouwen en bent u nog op zoek naar huwelijksbedankjes? Deze snoeppot is een origineel bedankje bijvoorbeeld voor jullie ouders om hen te bedanken voor alles wat ze voor jullie hebben gedaan. Maar u kunt hem natuurlijk als cadeau geven aan het bruidspersoneel, het is een mooi getuigen cadeau maar ook als cadeau voor de ceremoniemeester doet hij het goed. 


Snoeppot Bubble als zakelijk geschenk
Relatiegeschenken met logo doen het altijd goed, het maakt niet uit of u deze weggeeft als zakelijk kerstgeschenk, als jubileum cadeau of dat u op zoek bent naar andere zakelijke presentjes. Wanneer u dit product laat graveren met uw bedrijfslogo geeft u een relatiegeschenk dat luxe is maar ook een mooie blijvende herinnering aan uw bedrijf is. Ook als cadeau voor uw personeel is deze snoeppot een goed idee. Laat hem graveren als cadeau voor een pensioen, voor een jubileum, als afscheidscadeau of als cadeau voor de opening van een eigen zaak. Het zal zeker gewaardeerd worden. 


Snoeppot Bubble als cadeau voor de feestdagen
Dit cadeau kan altijd en voor iedereen het is een leuk cadeau voor zowel mannen als vrouwen jong of oud. Uw moeder op Moederdag verrassen met een persoonlijk moederdag cadeau of wilt u juist uw vader een origineel vaderdag cadeau geven? Laat deze snoeppot graveren met de foto van de kinderen of kleinkinderen, dit is niet alleen heel erg leuk om te geven het is ook erg origineel. Maar ook als kerstcadeautje, valentijns cadeau of sinterklaas cadeau doet deze snoeppot het altijd goed. Laat hem voor deze feestdagen graveren met een leuke quote of een mooi gedicht. 


Snoeppot Bubble als kraamcadeau voor de moeder
Bij een kraamcadeau denken we al snel aan kleertje of een geboortetegel, maar het is ook erg leuk om alleen de moeder een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven. Laat deze snoeppot bijvoorbeeld graveren met de afbeelding van het geboortekaartje, een hand of voet afdruk en de geboortegegevens van het kindje. U geeft dan een persoonlijk geboortecadeau, dat alleen voor mama is zodat zij op de zeldzame rustige momenten even heerlijk kan genieten van snoep, koek of chocolade. Maar ook als u op zoek naar een mooi doopcadeau voor de meter en peter of als cadeau om de peettante te vragen is deze snoeppot is leuk idee. 


Omschrijving Snoeppot Bubble
Deze snoeppot is van het Tsjechische merk Krosno, het heldere glas van deze pot is dik en de stevige bodem is voorzien van een mooie luchtbel wat zorgt voor een fraai uiterlijk. Hij heeft een afmeting van 10 x 12 cm. Doordat de snoeppotten met de hand worden gemaakt kunnen er onderling kleine verschillen zijn. Glas graveren geeft veel mogelijkheden waardoor u deze snoeppot kunt laten graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of logo. Wilt u deze pot bestellen vul dan snel onderstaand bestelformulier in.

Loading...