Vaas Retangle klein

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 22,95

€ 18,95

Prijs per stuk inclusief graveren


Vaas retangle graveren
Deze leuke accubak kunt u volledig naar wens laten graveren zo ontstaat er een persoonlijk cadeau dat geschikt is voor veel verschillende gelegenheden. Wilt u de bruid en bruidegom verrassen met een origineel huwelijkscadeau, laat dan de afbeelding van de trouwkaart op deze vaas graveren. Gegraveerde vazen met een logo zijn dan weer erg bijzonder als zakelijk cadeau, geeft ze weg als zakelijk kerstgeschenk of als relatiegeschenken. Maar een vaas met logo is ook een leuk openingscadeau. Heeft u binnenkort een huwelijksjubileum en bent u op zoek naar een origineel trouwcadeau voor het bruidspaar, dan is deze glazen vaas gegraveerd met een mooi gedicht over het huwelijk ook een goede cadeau tip.

Vaas retangle graveren als persoonlijk cadeau
Een gegraveerde vaas kan bijna altijd, is het weer bijna Moederdag en wilt u uw moeder een mooi geschenk geven voor deze bijzondere dag. Dan is een vaas gegraveerd met een lieve tekst of een foto van de kinderen en kleinkinderen een persoonlijk cadeau dat door haar zeker gekoesterd zal worden. Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog een mooi cadeau voor uw ceremoniemeester, of wilt u de getuigen bedanken met originele huwelijksbedankjes? Laat dan deze vaas retangle graveren met een mooie bedankt tekst en een leuke, grappige of lieve afbeelding erbij. Of het nu gaat om een moederdag cadeau, huwelijkscadeau,valentijnscadeau, als 25 jaar getrouwd cadeau of als cadeau voor een 50 jarig huwelijk met deze glazen vaas kan het allemaal.


Vaas retangle graveren als ter nagedachtenis cadeau
Het laatste afscheid is voor vele een moeilijk moment, zoekt u een mooi condoleance cadeau om aan de nabestaande te geven of bent u op zoek naar gedenkartikelen die een mooie herinnering aan de overledene vormen dan is deze vaas hiervoor erg geschikt. U kunt de vaas laten graveren met een mooi tekst die het leven van uw dierbare beschrijft en u heeft als een prachtig aandenken. Zoekt u een mooi aandenken aan een overleden hond of kat dan kunt u deze vaas laten graveren met een foto van uw huisdier, zo kan de gegraveerde vaas een mooi plekje in uw woning krijgen en heeft u altijd een mooi aandenken binnen hand bereik.


Over deze vaas Retangle
Deze vaas is gemaakt van helder glas en is beter bekend als een accubak, de vaas kan als bloemenvaas gebruikt worden maar is ook erg geschikt als bloempot. U kunt hem tijdens de kerst gebruiken om een kerststukje in op te maken en in het voorjaar kunt u er vrolijke voorjaarsbollen in zetten. U kunt deze vaas zowel binnen als buiten gebruiken, u moet hem in de winter wel binnenhalen wanneer het gaat vriezen. Deze accubak is 7,5 cm diep, 9,5 cm breed en 13,5 cm hoog. Deze vaas laat u eenvoudig graveren door onderstaand bestelformulier volledig in te vullen. Wij handelen uw bestelling met liefde af en zorgen er voor dat de vaas op de gewenste leverdatum bij u bezorgd wordt.


Is dit niet het product dat u zocht? Bekijk dan ook eens onze vaas Rond, windlicht Liva of vaas Rek. Deze vazen kunt u evengoed naar wens laten graveren.


 

Loading...