Windlicht Liva

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 39,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 36,06 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 34,11 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 32,16 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 200 voor € 30,22 per stuk en bespaar 25%

Tijdelijk niet leverbaar


Windlicht Liva laten graveren
Dit prachtige windlicht is gegraveerd erg mooi als cadeau, laat dit windlicht graveren met een persoonlijke tekst, een afbeelding of een foto en u kunt een origineel cadeau weg geven. Windlicht Liva is 28 cm hoog en heeft een diameter van 23 cm dit is op het breedste deel aan de bovenzijde van het windlicht. Dit deel loopt tabs uit. Het windlicht is in het midden circa 16 cm breed. Door de grote is dit product ook zeer geschikt voor het laten graveren van een langere tekst, zoals bijvoorbeeld een gedicht of een persoonlijke boodschap die iets langer is dan 2 regels tekst. Uiteraard kan het windlicht ook gegraveerd worden met een logo, foto of gewoon een leuk plaatje. Er is dan ook nog voldoende ruimte over om er eventueel tekst bij te laten graveren.


Windlicht als Valentijnscadeau
Een windlicht laten graveren als Valentijnscadeau is een van de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor dit windlicht. Laat het graveren zoals op de voorbeeld foto wanneer u op zoek bent naar een modern valentijnscadeau. Wilt u, uw geliefde in katzwijm laten vallen met een romatisch valentijnscadeau, laat het windlicht dan graveren met een mooi Valentijnsgedicht, zo geeft u een romantisch cadeau dat zeker gewaardeerd kan worden.


Een origineel cadeau voor moederdag
Verras moeder dit jaar met een origineel Moederdag cadeau.Laat het windlicht graveren met een mooie tekst die laat zien hoe dankbaar u bent dat ze altijd voor u klaar staat. Of laat het windlicht graveren met een mooie foto van de kinderen en eventuele kleinkinderen. Zijn er kleinkinderen in het spel dan kunnen wij dit windlicht ook graveren met een tekening van de kinderen of met hun hand of voet afdrukken. Zo ontstaat er een zeer persoonlijk Moederdag cadeau.


Of als cadeau voor een huwelijksjubileum
Dit windlicht graveren wij regelmatig voor onze klanten als cadeau voor een huwelijkjubileum. Ook hier kan er weer gekozen worden voor het laten graveren van een gedicht. Maar u kunt ook een mooie afbeelding uit onze collectie kiezen, en daaronder de namen van het bruidspaar, hun trouwdatum en jubileum datum laten graveren. Zo heeft het bruidspaar een mooi aandenken aan hun huwelijksverjaardag!


Een gegraveerd windlicht, altijd een origineel cadeau
Een gegraveerd windlicht kan eigenlijk voor iedere gelegenheid u kunt het bijvoorbeeld ook laten graveren als huwelijkscadeau, kerstcadeau, als bedankjes voor de getuigen en ceremoniemeester of ter nagedachtenis aan een overleden persoon of huisdier. Door het klassieke maar toch moderne design past het eenvoudig in ieder interieur.En doordat u zelf bepaald wat er op het product gegraveerd wordt ontstaat er een origineel cadeau waar de ontvanger nog jaren lang van kan genieten. Laat dit windlicht vandaag nog graveren!


 


 

Loading...