Koeler Love

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 69,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 68,95 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 50 voor € 66,95 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 100 voor € 65,95 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 250 voor € 64,95 per stuk en bespaar 8%

Wijnkoeler Love graveren als cadeauWijnkoeler Love is een pareltje om te zien. Het robuuste glas zorgt ervoor dat deze wijnkoeler die ook gebruikt kan worden als champagnekoeler goed tegen een stootje kan. Ondanks dat deze wijnkoeler een robuust uiterlijk heeft is hij toch erg sierlijk om te zien door de gebogen oortjes. De wijnkoeler Love laat u volledig naar wens graveren, zo ontstaat er een gepersonaliseerd cadeau dat niet alleen uniek en origineel is maar ook nog eens functioneel. Deze koeler kunt u voor veel verschillende gelegenheden laten graveren maar de koeler is erg mooi als eindejaarsgeschenk, huwelijkscadeau of als cadeau voor een huwelijksjubileum.


Wijnkoeler als huwelijkscadeau
Een huwelijkscadeau vinden dat leuk, origineel en persoonlijk is kan  lastig zijn, waarschijnlijk heeft het aanstaande bruidspaar al veel spullen en u wilt ze natuurlijk graag verrassen met een origineel trouwcadeau. Overweeg dan om deze glazen wijnkoeler te laten graveren, door de koeler te laten personaliseren met de namen van het bruidspaar of met initialen en hun trouwdatum ontstaat er een cadeau dat ze gegarandeerd mooi zullen vinden. Zeker als de bruid en bruidegom houden van het drinken van witte wijn, is dit het dit een geweldig geschenk. Is alleen de bruid gesteld op het drinken van wijn dan kunt u overwegen om deze wijnkoeler als bruidscadeau te geven. U kunt de bruidegom verrassen met een prachtige gegraveerde whiskey karaf of whiskey set. Zo krijgen ze beide een geweldig cadeau. 


Wijnkoeler graveren als huwelijksbedankjes
Heeft uw partner u ten huwelijk gevraagd en bent u voor de aanstaande bruiloft op zoek naar huwelijksbedankjes dan is gegraveerde wijnkoeler ook een leuke tip. Niet zozeer om mee te geven aan jullie bruiloft gasten als bruiloft bedankjes, maar u kunt wel een wijnkoeler laten graveren als bedankjes voor de getuigen of ceremoniemeester. Zij hebben waarschijnlijk veel gedaan om jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken. En dan is het wel leuk om hen een bedankje te geven, daarnaast is een gegraveerde wijnkoeler ook een leuk cadeau voor jullie ouders


Champagnekoeler graveren als eindejaarsgeschenk
Bent u voor uw zakelijke relaties op zoek naar een bijzonder eindejaarsgeschenk dat net even iets meer mag kosten. Dan is deze champagnekoeler een geweldig eindejaarsgeschenk. U laat de champagnekoeler graveren met uw bedrijfslogo en een gelukswens voor het nieuwe jaar. Uw zakelijk relaties kunnen de koeler gebruiken voor het koelen van wijn of champagne, maar deze kan bijvoorbeeld ook op kantoor neergezet worden als sier object.


Koeler graveren als huwelijksjubileum cadeau
Komt er een huwelijksverjaardag aan waarvoor u nog op zoek bent naar een origineel cadeau, deze koeler is ook daarvoor erg geschikt. Deze koeler is voornamelijk erg mooi voor mensen die al een langere tijd getrouwd zijn, bijvoorbeeld als 12,5 of 25 jaar getrouwd cadeau maar ook als 50 jaar getrouwd cadeau is deze koeler erg mooi. Laat de wijnkoeler bijvoorbeeld graveren met een mooi gedicht of met de trouwfoto van het bruidspaar, zo ontstaat er een bijzonder geschenk voor deze huwelijksverjaardag.


Voor andere gelegenheden
Deze wijnkoeler kunt u laten graveren voor veel verschillende gelegenheden, hij is prachtig als valentijnscadeau, verjaardagscadeau of om een vriendin te verrassen met een prachtig wijn cadeau. Geeft u er nog een heerlijke fles wijn en gegraveerde wijnglazen bij dan kunt u een prachtige wijnset cadeau geven, waar nog vele jaren van genoten zal worden.


Beschrijving wijnkoeler Love
Wijnkoer Love is 20 cm hoog en heeft daarmee het perfecte formaat voor een fles wijn of champagne. Met een diameter van 20 cm is het een mooie brede koeler waar de fles goed in past. De koeler is gemaakt van dik helder glas en is een ware blikvanger.

Loading...