Kristallen hart liggend

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 63,95

Prijs per stuk inclusief graveren


Een prachtig cadeau voor een bruiloft, valentijnsdag of huwelijksjubileum


Dit mooie kristallen hart is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid die met liefde te maken heeft. Geeft het gegraveerde hart als huwelijkscadeau, Valentijnscadeau of als cadeau voor een huwelijksjubileum. Maar onze kristallen harten zijn ook mooi als huwelijksbedankjes voor de getuigen of ceremoniemeester of als cadeau voor ouders. U kunt het kristallen hart laten graveren met een tekst, een mooie foto of een leuke afbeelding.


Kristallen hart graveren als huwelijkscadeau
Een bruiloft is een bijzondere aangelegenheid waar een speciaal cadeau bij hoort. Dit kristallen hart laat zich prachtig graveren als huwelijkscadeau. U kunt een mooi gedicht op het hart laten graveren, de meeste bruidsparen hebben een gedichtje in hun trouwkaart laten drukken. Dit gedicht kan erg mooi op het hart gegraveerd worden, laat daarbij de namen en trouwdatum graveren en u heeft een origineel trouwcadeau. Om het huwelijkscadeau echt af te maken kunt u ervoor kiezen om er een mooie afbeelding bij te laten graveren, de afbeelding die op te trouwkaart staat gedrukt is hiervoor heel erg geschikt. U geeft zo een origineel huwelijkscadeau, dat zeker een mooie plek zal krijgen bij het bruidspaar.


Kristallen hart graveren als huwelijksjubileum cadeau
Dit hart is een prachtig cadeau voor een huwelijksjubileum, ook hiervoor kunt u hem laten graveren met een mooi gedicht over het huwelijk of u laat de namen, trouwdatum en jubileum datum van het bruidspaar graveren. Kunt u uw handen leggen op een trouwfoto, dan kan deze ook mooi gegraveerd worden in het hart. Voor iedere huwelijksverjaardag is dit een bijzonder cadeau, maar het is vooral bijzonder als 25 jaar getrouwd cadeau of 50 jaar getrouwd cadeau.


Kristallen hart gegraveerd als Valentijnscadeau
Een origineel valentijnscadeau kan erg lastig zijn, met dit kristallen hart heeft u altijd een schot in de roos. U laat hem eenvoudig graveren als Valentijnscadeau, met een leuke tekst, bijzondere afbeelding of een mooie gedicht. Dit kristallen hart valt voornamelijk in de smaak bij vrouwen waardoor het een goed valentijnscadeau voor haar is. Maar u kunt uw mannelijke geliefde natuurlijk ook verrassen met dit kristallen hart op Valentijnsdag.


Voor andere gelegenheden
Dit product is natuurlijk erg leuk als trouwcadeau,kraamcadeau, Valentijnscadeau of cadeau voor een huwelijksverjaardag. Maar daarnaast is het ook een speciaal Moederdag cadeau, verjaardagscadeau of u laat dit kristallen hart graveren ter nagedachtenis aan een dierbare. Heeft u een overleden dierbaar, hond of kat en wilt u hiervoor een mooi aandenken laten maken. Dan is dit kristallen hart daar een goed idee voor, laat hem graveren met een mooie tekst die de herinnering aan uw dierbare benadrukt, daarnaast kunt u er nog een naam en datums bij laten graveren. Zo heeft u een mooi aandenken aan de overledene


Over het kristallen hart
Het hart is gemaakt van kristal en dit is duidelijk terug te zien aan de glans, daarnaast is hij perfect afgewerkt met een mooie geslepen rand en een stevige voet. De stevige voet zorgt er voor dat u hem overal kunt plaatsen en dat hij niet snel omvalt. Dit mooie kristallen hart heeft een afmeting van 18x15x2cm en wordt geleverd in een geschenkverpakking. Het hart kunt u volledig naar wens laten graveren, plaats uw bestelling online en wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de gewenste leverdatum bij u wordt bezorgd.

Loading...