Originele huwelijksbedankjes

Originele huwelijksbedankjes

  • Vanaf €5,95
  • Originele bedankjes - Geen opstartkosten - 14 jaar ervaring

Laat originele huwelijksbedankjes graveren

Jullie trouwdag, dat moet één van de mooiste dagen van jullie leven worden. Alles is gepland, de trouwjurk is perfect, het pak is uitgezocht de locatie voldoet aan alle eisen, en de muziek en catering zijn geregeld. En dan zijn de huwelijksbedankjes aan de beurt, en ook de bedankjes voor de bruiloft zijn een belangrijk aspect. Want er hebben waarschijnlijk best wat mensen klaar gestaan om er voor te zorgen dat de trouwdag één van de mooiste dagen van jullie leven gaat worden. En die mensen wil je waarschijnlijk even in het zonnetje zetten en dan zijn huwelijksbedankjes een mooie manier om deze mensen te bedanken voor hun inspanningen. Dat kunnen natuurlijk mooie bedankjes voor de getuigen en ceremoniemeester zijn, maar het kunnen ook originele cadeaus voor ouders of mooie bedankjes voor de gasten zijn.

Unieke gepersonaliseerde huwelijksbedankjes laten graveren

Bij origineel kadootje ben je aan het juiste adres voor het laten graveren van gepersonaliseerde huwelijksbedankjes. Dit kunnen bedankjes zijn voor de bruiloft gasten, of bijzondere cadeaus voor jullie ouders, ceremoniemeester of getuigen. Jullie kunnen bij ons bedankjes van glas of kristal laten graveren, hierbij kan je denken aan een mooie pennenhouder voor getuigen, een kristallen hart als bedankje voor de ouders of glazen als huwelijksbedankjes voor de bruiloft gasten. 

 


 Door ons gemaakte huwelijksbedankjes

Waxinelichthouder gegraveerd als huwelijksbedankjes
Waxinelichthouder gegraveerd als huwelijksbedankje
Mooie bedankjes voor jullie bruiloft gasten

Deze kleine waxinelichthouder is een mooi voorbeeld van originele bedankjes voor de bruiloft gasten. De waxinelichthouder is gegraveerd met een afbeelding uit onze collectie. En daarbij zijn de namen en trouwdatum van het bruidspaar gegraveerd. Deze leuke kleine huwelijksbedankjes zijn ideaal om weg te geven na de bruiloft of het trouwfeest. De waxinelichtjes kunnen volledig gepersonaliseerd worden, zo maken wij bedankjes die helemaal in de style van jullie bruiloft zijn.Zoekt u een klein cadeautje voor de getuigen of ceremoniemeester dan zijn deze waxinelichthouders ook heel erg geschikt als bedankje.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankjes
Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankjes
Een uniek trouwbedankje voor de ceremoniemeester

Een olielamp of waxinelichthouder krijgt altijd een mooi plekje in huis. Deze olielamp is gegraveerd met de "Ja ik wil" van de trouwkaart, dit is in een wit vlak geplaatst. Deze olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren. Zo ontstaan er snel bijzonder en origineel huwelijksbedankje voor de getuigen, ceremoniemeester of een mooi cadeau om uw ouders mee te bedanken voor hun goede zorgen.

Bierglazen gegraveerd als huwelijksbedankjes
Bierglazen als cadeau voor de getuige
Bierglazen zijn mooie bedankjes voor de getuigen

Verras de getuigen op de bruiloft met een prachtige set gegraveerde bierglazen. Op dit voorbeeld zijn de bierglazen gegraveerd met de afbeelding van de trouwkaart. Zo zijn er originele huwelijksbedankjes ontstaan. Maar u kunt de glazen ook laten graveren met een mooie bedankt tekst tekst en een leuke afbeelding, zo geeft u een bijzonder bedankgeschenkje aan de getuige.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Olielamp bol gegraveerd als bedankje
Mooi als huwelijksbedankje voor de ceremoniemeester

Deze olielamp is gegraveerd met een afbeelding uit onze collectie, de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. Zo is er een uniek bedankje ontstaan voor de getuigen of ceremoniemeester. Maar het is ook een mooi cadeau om aan de ouders te geven na de bruiloft.

Vaas als cadeau voor de getuige
Vaas als trouwbedankje voor de getuige
Leuk als cadeau voor de getuige

Bijzondere huwelijksbedankjes voor jullie getuigen. Deze vaas is gegraveerd met een bedankt tekst, en de namen en trouwdatum van het bruidspaar. Met daarnaast een afbeelding uit onze collectie. Een vaas krijgt gemakkelijk een plekje in huis. U laat deze vaas eenvoudig graveren in onze webshop.

Award gegraveerd als cadeau voor de ceremoniemeester
Award gegraveerd als huwelijksbedankje
Bedank de ceremoniemeester met dit cadeau

Waarschijnlijk heeft jullie cermoniemeester veel gedaan om jullie bruiloft tot de mooiste dag van jullie leven te maken. Deze bijzondere award is dan ook een heel erg mooi huwelijksbedankjes om jullie ceremoniemeester te bedanken voor zijn of haar inzet. De award kunt u geheel naar wens laten graveren.

Glazen gegraveerd als cadeau voor de ceremoniemeester
Glazen gegraveerd als huwelijksbedankje
iedere ceremoniemeester zijn eigen glas

Mooie huwelijksbedankjes om de ceremoniemeester mee te bedanken. Laat 1 van onze glazen geheel naar wens graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Op dit theeglas en de bierpul is een foto van het bruidspaar en de ceremoniemeester gegraveerd. Zo kunnen jullie na de bruiloft een bijzonder bedankje aan de ceremoniemeester geven.

Mini champagnepakket gegraveerd als bedankje
Mini champagnepakket gegraveerd als trouwbedankje
samen toosten op jullie huwelijk

Dit leuke kleine champagnepakket is mooi om na de bruiloft als bedankje aan de ceremoniemeester of getuigen te geven. Zo kan er later nog getoost worden op de fantatische bruiloft, en blijft er een mooi aandenken aan de trouwdag over.

Kristallen pennenhouder gegraveerd als cadeau voor de getuigen
Geweldige trouwbedankjes voor de getuigen
Gegraveerde pennenhouders zijn de perfecte getuigen bedankjes

Zonder de handtekening van de getuigen zouden is een huwelijk niet mogelijk. Daarom is deze pennenhouder een bijzonder huwelijksbedankje, de getuigen kunnen er direct hun handtekening mee zetten en ze kunnen deze prachtige bedankjes na afloop van de bruiloft mee naar huis nemen.

Waxinehouder gekapt glas als huwelijksbedankje
Prachtige handgemaakte bruiloft bedankjes

Deze waxinelichthouder gekapt glas wordt volledig met de hand gemaakt, het zijn mooie trouwbedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of om cadeau te geven aan ouders op de bruiloft om ze te bedanken voor alles wat ze voor je betekenen. Ook deze trouwbedankjes kunnen volledig gepersonaliseerd worden, u besteld ze eenvoudig via onze webshop.

Longdrinkglazen gegraveerd als trouwbedankjes voor de bruiloft gasten
Glazen als huwelijksbedankjes voor de gasten
eenvoudig, bedankt!

Willen jullie de gasten een mooie trouwbedankjes meegeven na de bruiloft. Dan zijn deze long drinkglazen zeer geschikt als trouwbedankjes. De glazen kunnen geheel naar wens gegraveerd worden, met of zonder witte streep. Het is ook mogelijk om jullie namen en trouwdatum te graveren.

Champagnepakket met kristallen champagneglazen gegraveerd als huwelijksbedankjes
Champagnepakket als bedankje voor de ceremoniemeester
bedankt met bubbels

Dit mooie champagnepakket is gegraveerd met een hart met daarin bedankt en de namen van het bruidspaar. Het pakket kunt u naar wens laten graveren. Zo ontstaat er een mooie huwelijksbedankjes

Snoeppot gegraveerd als huwelijksbedankjes
Snoeppot gegraveerd als bedankje voor de ouders
Een mooi cadeau voor de ouders

Mooie bedankjes voor jullie ouders kunnen niet achterblijven op jullie bruiloft. Deze snoeppot is een bijzonder trouwbedankje, waar jullie ouders nog jaren plezier van kunnen hebben. De snoeppot kan geheel naar wens gegraveerd worden. Zo ontstaat er een bijzondere huwelijksbedankje.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankjes
Olielamp als bedankje voor de ceremoniemeester
Rondom gegraveerd

Deze olielamp is rondom gegraveerd met de namen van het bruidspaar, hun trouwdatum en de tekst bedankt voor alles. U kunt deze olielamp Discus geheel naar wens laten graveren zodat er unieke huwelijksbedankjes ontstaat voor jullie getuigen, ceremoniemeester of ouders.

Mooie huwelijksbedankjes
Award als huwelijksbedankje voor de getuige
Bijzonder als huwelijksbedankjes met een kris kras gravure

Willen jullie de getuigen verassen met bijzondere bruiloft bedankjes dan is deze rond award erg geschikt. De award heeft een diameter van 13,5 cm, en is op de foto gegraveerd met de namen van de bruid en bruidegom kris kras over de award. Wilt u liever een andere gravure dat is mogelijk. De awards kunt u volledig naar wens laten graveren zodat er unieke huwelijksbedankjes ontstaan.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Waxinelichthouder als bedankje voor de bruiloft gasten
Olielamp als cadeau voor de ceremoniemeester
Bierglazen als cadeau voor de getuige
Olielamp gegraveerd als cadeau voor de ceremoniemeester
Vaas rond gegraveerd als cadeau voor de getuige
Award als bedankje voor de ceremoniemeester
Bierpullen gegraveerd als cadeau voor de getuigen
Mini champagnepakket gegraveerd als bedankje voor huwelijk
Pennenhouder als trouwbedankje voor de getuigen
Waxinehouder gekaptglas
Longdrinkglazen als bruiloft bedankjes voor de gasten
Champagnepakket gegraveerd als cadeau voor de ceremoniemeester
snoeppot bubble gegraveerd als cadeau voor de ouders
Olielamp discus gegraveerd als huwelijksbedankjes
Ronde award gegraveerd als huwelijksbedankjes voor de getuigen
Slider


Wij bieden een groot assortiment aan bedankjes
De foto's in onze slider zijn van huwelijksbedankjes die wij mochten graveren voor onze klanten. Wij bieden geen standaard producten aan, maar hebben wel een groot assortiment glaswerk, kristal en spiegels. Hieronder vindt u een kleine slectie glaswerk die wij geschikt vinden om te laten graveren als huwelijksbedankjes. Maar misschien zit hier niet het product bij dat u zoekt. Bekijk dan eens ons volledige assortiment glas, kristal en spiegels. Grote kans dat u hier de juiste bedankjes voor jullie trouwdag kunt vinden.

Klik hier voor ons volledige assortiment

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

per pagina
   

Showing 1-36 of 38 results

Gepersonaliseerde huwelijksbedankjes

Gepersonaliseerde bedankjes zijn ontzettend populair, en er zijn dan ook veel verschillende soorten gepersonaliseerde huwelijksbedankjes op de markt. Van doe het zelf pakketten waarmee je zelf huwelijks bedankjes kunt maken, tot luxe bedrukte of gegraveerde bedankjes. Bij Origineel kadootje bent u aan het juiste adres voor het laten graveren van huwelijksbedankjes. Wij startte in 2004 met ons glas graveer bedrijf, en zijn sindsdien zeer actief in de trouw branche. Al vanaf de allereerste dag begonnen wij met het specialiseren in huwelijksbedankjes. Ons streven is om originele huwelijksbedankjes te leveren, die mensen ontroeren en een blijvende herinnering aan jullie bruiloft zullen zijn. En waar de ontvanger jaren later nog met veel plezier naar zal kijken. Gegraveerde bedankjes zijn tijdloos en passen moeiteloos in ieder interieur, daarom zullen deze bedankjes ook niet snel in de kast belanden, maar juist een mooie plek krijgen

Hoe laat u de bedankjes personaliseren, en wat zijn de mogelijkheden

Gepersonaliseerde huwelijksbedankjes kan je eenvoudig via onze webshop bestellen. Hier heeft u de keuze uit verschillende afbeeldingen en lettertypen waarmee u het glaswerk kunt laten graveren. Een mooie optie voor echt persoonlijke huwelijksbedankjes is om de afbeelding van jullie trouwkaart te verwerken in de bedankjes. Waarschijnlijk hebben jullie veel tijd gestoken in het uitzoeken of laten ontwerpen van jullie trouwkaart en voldoet de kaart volledig aan jullie wensen. Dan is het super leuk om deze afbeelding terug te laten komen in jullie huwelijksbedankjes. De afbeelding van de trouwkaart laten graveren kan op al onze producten, en in de meeste gevallen wij kunnen ook het lettertypen gebruiken dat op jullie trouwkaart is gebruik, zo zijn de bedankjes dus volledig in de style van jullie bruiloft!

Een origineel cadeau voor de getuigen

De getuigen, ze vervullen een belangrijke rol op jullie bruiloft, zonder hun handtekeningen was het niet mogelijk om te trouwen. En daar mogen ze natuurlijk best voor beloond worden met originele bedankje. Maar wat is nou een leuk cadeau om jullie getuigen mee te verrassen? Aangezien zij hun handtekening moeten zetten is een kristallen pennenhouder een mooi cadeau. Deze kan gegraveerd worden met een persoonlijke tekst, zoals bedankt dat je onze getuige wilde zijn, jullie namen en trouwdatum. De pennenhouders kunnen neergezet worden op de plek waar de getuigen straks moeten tekenen, zo kunnen ze hun handtekening zetten met dit originele huwelijksbedankjes. En na afloop van de bruiloft kunnen ze dit cadeau mee naar huis nemen. Een ander mooi cadeau voor de getuigen is een set gegraveerde (kristallen) champagneglazen, laat deze graveren met een korte bedankt tekst, jullie namen en trouwdatum. Zo krijgen de getuigen op de bruiloft met een origineel cadeau,is het een bijzonder manier om de getuigen te bedanken, en hebben ze een blijvend aandenken aan jullie bruiloft. Zoekt u nog een cadeau om getuige te vragen, of wilt u een getuigen cadeau laten maken. Klik dan even door naar onze Cadeau getuigen pagina

Een gepersonaliseerd cadeau voor de ceremoniemeester

De ceremoniemeester heeft waarschijnlijk ontzettend veel gedaan om jullie bruiloft tot één van de mooiste dagen van jullie leven te maken. En ook hier is een passend cadeau zeker op zijn plaatst. Ook voor de ceremoniemeester kunnen wij prachtige cadeaus graveren. Een gepersonaliseerde award voor 's werelds beste ceremoniemeester is hier een mooi voorbeeld van. De award laat u naar wens graveren, de meeste bruidsparen kiezen ervoor om de award langs de randen te laten graveren met de tekst 's werelds beste ceremoniemeester, in het midden van de award de naam van de ceremoniemeester, met daaronder bedankt voor je inzet en dan de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. Dit is zeker een mooie opmaak, en een uniek bedankje voor de ceremoniemeester. Een ander mooi cadeau is een gegraveerd klokje, dit bescheiden cadeau kan in ieder interieur geplaatst worden. En omdat het een gebruiksvoorwerp is zal dit huwelijksbedankje zeker een mooie plek krijgen bij de ceremoniemeester thuis of op zijn of haar kantoor. Andere leuke huwelijksbedankjes zijn een gegraveerde snoeppot, een set champagneglazen of laat een vaas graveren als bedankje. Voor meer inspiratie bekijk ons ceremoniemeester cadeau pagina. 

Een mooi cadeau om ouders mee te bedanken

Zijn je ouders en schoonouders en altijd voor jullie geweest, en hebben ze enorm geholpen om de bruiloft tot een top dag te maken? Dan is de bruiloft een mooi moment om ze eens goed in het zonnetje te zetten en ze uitgebreid te bedanken voor alles wat zij hebben gedaan. Mooie huwelijksbedankjes voor jullie ouders zijn onze kristallen harten en de glasbokaal gekapt glas. Hier kan je een mooi gedicht op laten graveren, jullie namen en trouwdatum. Het zal jullie ouders zeker ontroeren, en het cadeau zal vast en zeker een mooi plekje krijgen.

Huwelijksbedankjes voor de bruiloft gasten

Wilt u de gasten na de bruiloft originele bedankjes meegeven, aan het einde van jullie trouwdag? Ook dit kunnen wij bij Origineel kadootje voor je verzorgen. Geef de gasten na de bruiloft bijvoorbeeld gegraveerde waxinelichthouders mee, zoals ik eerder al benoemde kunnen wij deze graveren met de afbeelding van jullie trouwkaart. Zo krijgen de gasten echt originele bedankjes, die direct een mooie herinnering zijn aan jullie bruiloft. Andere mooie bedankjes zijn onze lovely small champagneglazen, deze kleine champagneglazen kan je laten graveren met namen en trouwdatum en eventueel een kort bedankt tekst, zet de glazen op een aparte tafel en het ziet er al prachtig uit. Aan het einde van de bruiloft kunnen de gasten hun eigen huwelijksbedankjes meenemen.

Wijnglazen als tafelschikking

Staat er een heerlijk diner gepland samen met de naaste familie en vrienden, en wilt u dit selecte gezelschap een mooi bedankjes meegeven voor hun aanwezigheid? Overweeg dan om wijnglazen te laten graveren, deze kunnen ook mooi dienen als tafelschikking. De glazen kunt u laten graveren met de namen van de gasten, en in het voetje van de wijnglazen kunnen jullie namen en trouwdatum gegraveerd worden. De glazen kunnen na het diner meegegeven worden (even laten afwassen), zo heeft u mooie huwelijksbedankjes en tafelschikking in één, en het staat natuurlijk ook prachtig op tafel tijdens het diner.

Bedankjes voor de chauffeur

Is de chauffeur die jullie rondrijdt tijdens de trouwdag een bekende? Dan is het leuk om ook hem een huwelijksbedankjes te geven. Denk hierbij eens aan een gegraveerde bierpul, een bierpakket of een gegraveerd whiskey glas. Deze huwelijksbedankjes doen het vaak erg goed als cadeautje voor de chauffeur.

Goedkope huwelijksbedankjes

Wanneer u op zoek bent naar echt goedkope huwelijksbedankjes bent u bij ons niet aan het juiste adres. Onze producten worden allemaal met de hand gemaakt en hier gaat nog al wat tijd in zitten. We bieden dus geen bedankjes van €1,- aan. Maar bieden wel bij al onze producten een staffelkorting aan, bij de meeste producten geldt dat ze vanaf 10 stuks als een stuk voordeliger zijn. Dit kan dus enorm schelen in de kosten van de huwelijksbedankjes. Een andere manier om te besparen op de kosten van de bruiloft bedankjes is om niet per persoon een bedankje te geven, maar per stel of huishouden. Grote kans dat je dan circa 50% goedkoper uit bent.

Huwelijksbedankjes zelf maken

Er is natuurlijk ook nog de mogelijkheid om de huwelijksbedankjes zelf te maken. Met glas kunt u veel leuke dingen doen en vaak kan dit erg voordelig, zo zijn uw huwelijksbedankjes niet alleen origineel maar ook nog eens goedkoop. Voor het zelf maken van uw huwelijksbedankjes hoeft u niet ontzettend creatief te zijn. In ons blog trouwbedankjes zelf maken leest u een aantal leuke tips voor het zelf maken van huwelijksbedankjes.

Niet de juiste huwelijksbedankjes gevonden?

Het kan natuurlijk goed zijn dat u speciale wensen heeft en al een totaal beeld in uw hoofd heeft van hoe de bedankjes voor de bruiloft er uit moeten zien. Mocht u een bepaald idee hebben en kunt u dit niet vinden op onze website, neem dan even contact met ons op wij helpen 4 graag verder bij het vinden van de perfecte huwelijksbedankjes.

 

Loading...