De 3 leukste Vaderdag bier cadeaus op een rijtje.

Is jouw vader een echte bierliefhebber, en ben je nog op zoek naar een origineel vaderdag cadeautje maar vindt je de standaard bierpakketten niet origineel genoeg. Geef je vader dan een gepersonaliseerd vaderdag bier cadeau, laat bijvoorbeeld een bierpul graveren met zijn naam. Of kies voor één van onze leuke bierpakketten, het cadeau kan je volledig laten personaliseren. Ik zet de top 3 vaderdag bier cadeaus voor je op een rijtje

Vaderdag bier cadeau 1
Laat een bierpul graveren

Ploft jouw vader graag op de bank met een halve liter bier, laat dan zeker een bierpul graveren! Onze standaard bierpul heeft een eenvoudige uitstraling maar dit kan je natuurlijk opleuken door hem te laten graveren. Laat hem bijvoorbeeld graveren met de naam van jouw vader, zijn favoriete uitspraak of met een mooie foto van jullie samen en je hebt een prachtig vaderdag cadeautje. Wil je een wat luxere uitstraling dan is onze bierpul de luxe zeker een aanrader. Ook deze kan volledig naar wens gegraveerd worden waardoor je altijd een persoonlijk vaderdag cadeau geeft. Je vader kan vanaf nu genieten van zijn biertje uit zijn eigen persoonlijke bierglas

Vaderdag bier cadeau 2
Bierpakket met glas

Een leuk pakketje om jouw vader even goed mee in het zonnetje te zetten is ons bierpakket. Het pakket bestaat uit een flijtje en een flesje bier, voor het bier is er de keuze uit verschillende merken waardoor het je jouw vader altijd het perfect cadeau kan geven. Het fluitje kan je volledig naar wens laten graveren, laat het glas graveren met een leuke afbeelding van zijn hobby, met zijn naam of met een mooie foto van zijn gezin. Het pakketje wordt verpakt in een kistje van pallethout, waardoor het cadeautje een stoer uiterlijk heeft. De kistje maken wij zelf op maat en hebben dus altijd een unieke uitstraling.

Vaderdag bier cadeau 3
Laat een bierglas graveren

Houdt je vader van een speciaal biertje of drinkt hij graag een pilsje, we hebben een ruime collectie aan bierglazen die stuk voor stuk gepersonaliseerd kunnen worden., zo laat ke altijd een mooi bierglas graveren. Wil je een uitgebreide set geven dan is onze Durobor tasting set een ontzettend leuk idee. Deze set bestaat uit verschillende glazen voor verschillende speciaal bieren, zo heeft jouw vader altijd het juiste glas voor zijn biertjes. Deze set is vooral erg leuk voor de echte fijnproever. Gun jij je vader het beste van de wereld maar heb je een beperkt budget dan is ons standaard bierglas een hele goede keuze. Dit bierglas laat je voor slechts €10,95 volledig personaliseren.

Wil je meer inspiratie op doen of is jouw vader niet zo'n bier liefhebber en zoek je een ander origineel vaderdag cadeau kijk dan even op onze vaderdag cadeau pagina voor meer inspiratie en mooie voorbeelden.