De originele sinterklaascadeau top 3

Het wordt weer vroeg donker en de winterjas mag weer van zolder gehaald worden. De feestdagen beginnen langzaam in zicht te komen en als eerst is Sinterklaas aan de beurt. De lootjes zijn getrokken en iedereen is op zoek naar het leukste sinterklaas cadeau. Wij hebben de 3 leukste, meest originele sinterklaas cadeaus voor u op een rijtje gezet, zodat u dit jaar moeiteloos kunt slagen voor het ideale sinterklaas cadeau!

3. Voor de zoetekauw

 

Laat een snoeppot graveren als sinterklaascadeau

 

Als eerste hebben wij de Snoeppot Club voor u geselecteerd als sinterklaas cadeau. Deze handige snoeppot heeft een inhoud van een liter waardoor de gelukkige ontvanger lekker lang door kan snoepen. De snoeppot Club heeft een afmeting van 21 x 9,5 cm. U kunt de snoeppot Club bestellen met of zonder zoete inhoud. Als u de snoeppot Club wilt bestellen met vulling kunt u kiezen tussen zuurtjes, dropjes of kersenbonbons. Maar natuurlijk is het allerleukste aan deze snoeppot dat u hem kunt laten graveren precies zoals u wilt. Zo kunt u kiezen voor alleen tekst, alleen een afbeelding of zelfs allebei. Als u kiest voor het laten graveren van tekst, dan heeft u een ruime keuze uit moderne lettertypen die precies passen bij uw boodschap. Kiest u voor een afbeelding dan kunt u zelf een afbeelding uploaden of kiezen uit een van de afbeeldingen die u op onze site eenvoudig kunt vinden in de verschillende categorieën. De snoeppot club kunt u vervolgens eenvoudig bestellen op de website. Wilt u voor een grote groep mensen een leuke originele sinterklaascadeaus kopen? U bespaart tot wel 10% door meerdere snoeppotten te bestellen. De Snoeppot Club kunt u hier bestellen.

2. Voor de whiskey liefhebber

Een uniek sinterklaascadeau
 
Laat een whiskyglas graveren met een eigen label

De tweede plek is veroverd door ons Standaard Wiskeyglas. Het whiskeyglas komt uit onze standaard collectie en is zeer geschikt als sinterklaascadeau. Dit cadeau kan ook heel leuk worden gecombineerd met een whiskeykaraf die u op onze site ook eenvoudig naar wens kunt laten graveren. Het Standaard Wiskeyglas heeft een inhoud van 30 centiliter. Ook het glas kunt u helemaal laten graveren zoals u het leuk vind. Kies voor een leuke tekst zoals iemands naam of bedrijf. Natuurlijk kunt u ook een afbeelding in het whiskeyglas laten graveren. Er staan een aantal voorbeelden op onze website. Mocht u een voorbeeld op de site zien die u aanspreekt maar die u verder gepersonaliseerd wil hebben, kunt u dit voorbeeld aan ons doorgeven en wij maken hem helemaal passend! Wij leveren het gegraveerde glas in een leuke cadeauverpakking bij u thuis of direct bij de ontvanger. Zet de single malt maar klaar! Het Standaard Wiskeyglas kunt u hier bestellen.

1. Voor de bierkenner

Bierpakket gegraveerd als vaderdagcadeau

Onze absolute nummer één is ons klein bierpakket. Dit super leuke cadeau bestaat uit een fluutje en een flesje bier in een feestelijke cadeauverpakking. Het fluutje kunt u helemaal naar wens laten graveren zodat het cadeau zo persoonlijk mogelijk wordt. Kies ook hier voor tal van lettertypen voor een originele tekst op het fluutje. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een afbeelding. Deze kunt u zelf oploaden of kiezen uit een van de vele opties op de website. U kunt vervolgens een keuze maken uit vier verschillende bieren. De eerste optie is natuurlijk heerlijk helder Heineken. De tweede opties is Bavaria, Brabants' trots. De derde keuze is het ambachtelijke Hertog Jan uit Limburg. Houdt u toch meer van een Belgisch biertje? Keuze nummer vier is een fles Jupiler. Het bierpakket met glas kunt u hier bestellen.

Tot slot

Zit hier het perfecte sinterklaas cadeau voor u niet bij? Wij hebben nog veel meer keuze! Bekijk hier dan eens ons uitgebreide assortiment sinterklaas cadeaus en vindt precies dat cadeau dat bij u past! Al onze cadeau's worden volledig naar uw eigen wens gegraveerd en zijn per stuk of in grote aantallen tegelijkertijd te bestellen. Laat de sint maar komen!