Glas graveren, altijd een origineel cadeau

Glas graveren geeft enorm veel mogelijkheden, en het leuke er aan is dat we voor iedere gelegenheid een passend cadeau kunnen graveren. Vooral glazen zijn erg populair als cadeau, in onze top 5 best verkochten producten van 2017 stonden alleen maar glazen! En dat is ook heel logisch, een gegraveerd glas is stijlvol, het is een relatief goedkoop cadeau, en het glas kan volledig gepersonaliseerd worden. En juist gepersonaliseerde cadeaus zijn de afgelopen jaren enorm in trek. Maar voor welke gelegenheid kan je glazen laten graveren, en is het een cadeau dat altijd kan? Ik leg het in dit blog uit.

 

Een huwelijk, laat champagneglazen graveren Unieke champagneglazen speciaal gegraveerd voor het bruidspaar

Huwelijk

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft, en nog druk op zoek naar een origineel cadeau om aan de de bruid en bruidegom te geven? Dan zijn gegraveerde champagneglazen een geweldig cadeau om te geven. Je kunt de glazen laten graveren met hun namen en trouwdatum, zo heeft het bruidspaar en mooi aandenken aan hun trouwdag. Maar om de glazen echt uniek te maken, kan je naast het graveren van de namen en trouwdatum ook nog de afbeelding van de trouwkaart laten graveren. Wij bewerken de afbeelding of foto die op de voorzijde van de trouwkaart staat zo dat deze mooi gegraveerd kan worden. Dit maakt het cadeau helemaal af!

 

 

Champagneglazen als trouwbedankjes Mooie bedankjes voor de bruiloft

Trouwbedankjes

Ga je zelf trouwen en ben je nog op zoek naar mooie trouwbedankjes? Ook dan zijn gegraveerde glazen ook erg leuk om weg te geven op jullie bruiloft. Wij hebben ontzettend lieve kleine champagne- en wijnglazen in ons assortiment. Die het altijd erg goed doen als trouwbedankjes. Ook hier kunnen jullie namen en trouwdatum op gegraveerd worden. Hebben jullie een trouwlogo laten ontwerpen dan kunnen wij die ook op de glazen graveren.Ik kan me voorstellen dat het weggeven van gegraveerde glazen aan al jullie bruiloft gasten, misschien te duur uitpakt. Denk er dan eens aan om alleen glazen te laten graveren als cadeau voor de getuigen of ceremoniemeester. Zo kan je hun bedanken met een origineel cadeau.

 

 

Mini champagnepakket als Valentijnscadeau Verras je geliefde met een mini champagne pakket

Valentijnsdag

Was het je eindelijk gelukt om voor jouw lief een origineel kerstcadeau te verzinnen, staat Valentijn al weer bijna voor de deur. Want wat moet je nu weer geven? Je kan natuurlijk snel naar de winkel hollen en een doosje chocolade of een fles champagne halen. Maar je kan jouw Valentijn ook verwennen met een heerlijk ontbijtje op bed. Wij adviseren dan een champagne ontbijt, want dan kan je direct de prachtige gegraveerde glazen cadeau geven aan jouw Valentijn. De champagneglazen laat je natuurlijk graveren met jullie namen, en misschien nog een lief tekstje erbij? Wil je er direct een gepersonaliseerde fles champagne bij, kies dan ons champagnepakket. Dit pakket bestaat uit een goede fles champagne en twee prachtige glazen. Zowel de fles als de glazen kan je naar wens laten graveren.

 

 

Theeglas gegraveerd als moederdagcadeau Theeglas gegraveerd als moederdagcadeau

Moederdag

Hij lijkt ieder jaar lastiger te worden om een origineel moederdagcadeau te vinden. Knutselde jij dit als kind zonder problemen in elkaar, nu moet je er toch echt voor gaan shoppen.Inmiddels is moeders de afgelopen jaren al enorm verwent met veel leuke moederdagcadeaus, en om dit jaar dan weer met een origineel cadeau aan te komen kan een behoorlijk opgave zijn. Gelukkig hebben wij ook voor moederdag leuke ideeën. Is jouw moeder een theeleut, of houdt ze meer van een wijntje? Voor beide type moeders hebben wij de perfecte glazen. Voor de theeleut bieden wij diverse theeglazen aan en een leuk theepakket, voor de mama die wel van een wijntje houdt hebben wij een ruim assortiment aan wijnglazen en leuke wijnpakketten. En uiteraard laat je die helemaal naar wens graveren, zodat je een prachtig cadeau kan geven.

 

 

Een uniek vaderdagcadeau voor de whiskeyliefhebber

Vaderdag

Een bijzonder cadeau voor mannen vinden, vind ik zelf vaak een lastige, ook als klanten mij om advies vragen moet ik meestal even nadenken. Maar er zijn genoeg leuke en niet afgezaagde cadeaus voor vaderdag te vinden. En ook hiervoor zijn gegraveerde glazen weer een uitkomst. Gaven we op moederdag nog thee- en wijnglazen cadeau dan denk ik voor vaderdag aan het graveren van bierglazen of whiskeyglazen. Laat het glas graveren met zijn naam, en een leuke afbeelding erbij. Dat kan een afbeelding zijn die iets te maken heeft met zijn hobby of een mooie foto van zijn kinderen of kleinkinderen. Laat je liever geen foto op het glas graveren? Laat dan een whiskey glas graveren met een persoonlijk whisky label. Zo geef jij je vader een uniek vaderdagcadeau.

 

 

Longdrinkglazen als relatiegeschenk Longdrinkglazen gegraveerd met bedrijfslogo

Relatiegeschenk

Als het gaat om relatiegeschenken wordt er heel vaak gebruik gemaakt van glas graveren. Glazen gegraveerd met het bedrijfslogo zijn enorm populair, en gegraveerde glazen zijn erg in trek als jubileum cadeau. Maar ook voor andere zakelijke doeleinde zijn gegraveerde glazen zeer geschikt, gaat er een personeelslid trouwen, met pensioen of is hij al 25 jaar aan de zaak, laat dan een mooie set glazen graveren. Het is handig om te weten welk drankje de ontvanger graag drinkt, zodat je hier het type glas op kunt afstemmen. Zo zal het cadeau nog vaak gebruikt worden.

 

Glazen laten graveren het kan altijd

Ik heb hier een kleine selectie aan mogelijkheden gegeven. Maar gegraveerde glazen kan je eigenlijk altijd cadeau geven omdat het een cadeau is dat je volledig kan afstemmen op de ontvanger. Weet je niet zoveel van de persoon, kies dan voor een longdrink glas. Dit glas kan gebruikt worden voor het drinken van water en sap, maar het glas is ook geschikt voor het maken van mix drankjes. Dit type glas kan je dus aan iedereen geven, ook aan mensen die geen alcohol drinken.

Ik hoop dat je na het lezen van dit blog leuke ideeën hebt opgedaan voor het laten graveren van een glas. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Wil je een glas laten graveren bekijk dan ook:

 

Leave a Reply
Loading...