Een geboortecadeau met naam is natuurlijk ontzettend leuk om cadeau te geven wanneer er een kindje is geboren. Deze gepersonaliseerde cadeaus zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen, van een knuffeltje met naam tot een slabber met naam. En dat zijn natuurlijk stuk voor stuk originele kraamcadeaus, bij Origineel kadootje kan je terecht voor een ander soort kraamcadeau met naam, namelijk een prachtige gegraveerde geboortespiegel of geboortetegel!

Een persoonlijk geboortecadeau met naam van het geboortekaartje

Een geboortecadeau met naam 

Het geboortekaartje is voor de meeste ouders een belangrijk iets, er is lange tijd uitgekeken naar het kindje en het kaartje is met veel zorg uitgekozen. Een geboortekaartje is een mooie manier om de geboorte van een baby bekend te maken, en de naam te onthullen. De lieve gedichtjes in de kaartjes laten zien hoe geliefd deze kleine is, en de mooie, leuke of juiste grappige afbeeldingen maken het kaartje helemaal af. Het is dan ook heel erg leuk om het geboortekaartje terug te laten komen in het kraamcadeau dat je de kersverse ouders geeft. Bij Origineel kadootje kan je ervoor kiezen om de het kaartje op een spiegel, glazen bord of fotolijst te laten graveren. Op deze manier is het kaartje vereeuwigd in het glas, en blijft het altijd een mooi aandenken aan de geboortedag van de baby.

Een geboortetegel laten graveren, als geboortecadeau met naam

Er zijn verschillende mogelijkheden om een geboortetegel te laten graveren. Je kan kiezen voor één van onze spiegels om een geboortespiegel te laten maken. Hier kan je het volledige geboortekaartje op laten graveren, maar je kan bijvoorbeeld ook alleen de naam, geboortegegevens en de afbeelding van het geboortekaartje laten graveren op dit geboortecadeau. Heb je geen geboortekaartje, dat je kan gebruiken voor dit cadeau of kies je liever voor iets anders dan kan je op onze geboortespiegels ook een leuke afbeelding uit onze collectie laten graveren, of je kan zelf een leuke afbeelding aanleveren die wij voor jou in het glas van de geboortespiegel graveren. Zo ontstaat er een heel persoonlijk geboortecadeau met naam, dan nog jaren lang gekoesterd zal worden.

Liever geen spiegel als geboortecadeau?

Niet iedereen vindt een spiegel leuk om cadeau te geven, daarom hebben wij ook een glazen geboortebord in ons assortiment. Dit bord kan op dezelfde manieren gegraveerd worden als een geboortespiegel, maar hij heeft een volledig andere uitstraling dan een gegraveerde spiegel. Het voordeel van een geboortebord als geboortecadeau, is dat deze niet opgehangen hoeft te worden. De kersverse ouders kunnen er dus zelf voor kiezen waar ze hun geboortecadeau neerzetten en kunnen het met de tijd nog verplaatsen. Zo kan hij bijvoorbeeld de eerste maanden in de baby kamer staan, en wanneer de kleine wat groter wordt en overal met de handje bij kan, kan het cadeau verplaatst worden naar bijvoorbeeld verplaats worden naar de woonkamer. De glazen geboortetegel wordt geleverd met een standaard waar hij op kan staan.

Een fotolijst als geboortecadeau met naam

Ook onze fotolijsten zijn erg populair als geboortecadeau, ook deze zijn gemakkelijk neer te zetten. De glasplaat van de fotolijst kunt u ook volledig naar wens laten graveren. Dit kan heel subtiel, door bijvoorbeeld alleen de naam en geboortedatum van het kindje langs de onderrand te laten graveren. Op deze manier kan de fotolijst dan ook nog gebruikt worden om een foto van het kindje in te doen. Maar ook de volledige glasplaat van de fotolijst kunnen wij graveren. Zo kan bijvoorbeeld weer het geboortekaartje gegraveerd worden, of u kunt kiezen voor een leuke afbeelding uit onze collectie. Met de gegevens van het kindje en een lief gedichtje gegraveerd op de fotolijst ontstaat er een bijzonder geboortecadeau met naam, dat nog een lange tijd een mooie plek zal hebben bij de ouders thuis.

Tot slot:

Voldoende mogelijkheden om een mooie geboortecadeau met naam te laten maken dacht ik zo. Wil je wat inspiratie op doen en zien wat wij voor onze andere klanten de afgelopen jaren aan geboortecadeaus hebben gemaakt, bekijk dan zeker even onze kraamcadeau en geboortetegel pagina. Hier vind je veel leuke ideetjes voor een bijzonder cadeau.