Het Coronavirus en je bestelling

Ook op ons bedrijf heeft het coronavirus een flinke impact in deze blog post leg ik je uit hoe wij omgaan met deze situatie. Wij graveren al jaren lang ontzettend veel voor trouwerijen, horeca en voor vele andere feesten. Aangezien er op het moment veel feesten en evenementen worden afgelast komen er bij ons ook steeds meer orders on hold te staan. Maar ook de bezorging van je bestelling kan anders verlopen dan dat je van ons verwacht.

Bezorging verloopt anders

Postnl heeft aan bedrijven aangegeven dat ze bepaalde maatregelen nemen om hand contact te vermijden. Hebt je een pakketje waarvoor je moet tekenen voor ontvangst, dan loopt dat op het moment iets anders dan dat je gewent bent. De bezorger zal je vragen of hij voor je mag tekenen en de laatste 3 cijfers van je legitimatie bewijs noteren in het scherm. Wij adviseren je om je legitimatie bewijs bij de hand te houden.

Je bruiloft verplaatst?

Vele bruidsparen zijn er op het moment niet zeker van of hun bruiloft doorgaat. En ook wij merken dat er op dit gebied paniek ontstaat. Wij begrijpen dat maar al te best. Je bent een lange tijd bezig geweest met het plannen van je bruiloft en als dit op het laatste moment verplaatst moet worden is dat natuurlijk ontzettend lastig. Veel orders worden bij ons on hold gezet. En dat is zeker een mogelijkheid. Maar ook krijgen wij veel vragen of wij wel huwelijksbedbankjes kunnen maken terwijl de trouwdatum op het moment onzeker is. En het antwoord daarop is ja! Daarin hebben we verschillende mogelijkheden.

1. Plaats gewoon je bestelling, en vraag ons om de order on hold te houden. Wij beginnen dan nergens aan totdat wij van jouw de bevestiging hebben gekregen dat we daadwerkelijk kunnen starten met graveren. Zo ben je er zeker van dat de producten voor jou gereserveerd blijven, maar ben je er ook zeker van dat de juiste datum gegraveerd wordt.

2. Een andere mogelijkheid is om geen datum te laten graveren op je bedankjes. Tja het klinkt natuurlijk heel erg simpel en dat is het uiteindelijk ook. Maar wanneer je geen datum laat graveren op je huwelijksbedankjes dan kan je ze ten alle tijden weggeven. Daarnaast heb je de zekerheid dat jij je bedankjes gewoon op tijd binnen hebt en dat scheelt weer wat zorgen rondom de organisatie van je bruiloft in deze crisistijd.

De datum voor een zakelijk evenement verplaats?

Juist zakelijke evenementen worden op het moment veel verplaatst. Feestjes rondom openingen van nieuwe bedrijven worden uitgesteld. Het grote feest rondom een jubileum van een bedrijf wordt even in de koelkast geplaatst. Je kan net als voor een huwelijk gewoon je order plaatsen en on hold laten zetten. Zo heb je de zekerheid dat wij de producten voor je reserveren. En ook hier is er natuurlijk de mogelijkheid om geen datum te laten graveren. Zo ben je goed voorbereid voor als deze crisis weer voorbij is!

Niet zeker of dat ene feestje door gaat?

Een huwelijksjubileum feest, verjaardag of kinderfeestje op het moment weten we natuurlijk niet of deze feesten de komende weken nog plaatst gaan vinden. Heb je al een cadeau besteld en wil je de datum aanpassen voor de gravure stuur ons dan even een mailtje. Zo kunnen wij de wijzigingen voor je doorvoeren. Wil je een bestelling plaatsen maar ben je niet zeker van de datum dan raden wij je aan om geen datum te laten graveren.

Keep Calm and stay healty!