Cadeau voor de opening van een eigen zaak

Een eigen bedrijf beginnen is natuurlijk ontzettend spannend, maar ook heel erg leuk. Er komen ontzettend veel nieuwe uitdagingen op je pad, maar ook heel veel nieuwe mogelijkheden. Een eigen bedrijf feestelijk openen hoort er dan ook gewoon bij. En daar hoort dan natuurlijk weer een mooi kado bij. Maar een cadeau voor de opening van een zaak vinden, kan best nog wel een uitdaging zijn. Bloemen worden al heel veel gegeven, maar wat zijn dan de andere opties. In het blog "cadeau opening zaak" vertellen wij alles over de leukste cadeaus die je kan geven bij het openen van een eigen bedrijf.

Cadeau opening zaak #1 Een klok met logo

Laat een klok graveren als openingscadeau

Een klok gegraveerd met het bedrijfslogo is natuurlijk een geweldig idee om cadeau te geven. Wij hebben verschillende klokken in ons assortiment van kleine klokjes die bijvoorbeeld op het bureau geplaatst kunnen worden tot grote klokken die opgehangen kunnen worden. Zo grote klok staat prachtige in een wachtruimte, entree of achter een balie. Een klok met logo aan de muur geeft een professionele indruk en het is leuk om cadeau te geven en te krijgen. Ook bij een gegraveerde klok kunt u ervoor kiezen om de klok met alleen het bedrijfslogo te laten graveren of u laat ook daar een persoonlijke gelukswens op graveren. Favoriet als cadeau voor de opening van een eigen zaak zijn onze klok op voet en onze spiegel klok.

>>> Laat een klok graveren

Cadeau opening zaak #2 Een vaas met logo

 

Een vaas met logo doet het altijd goed, zeker bij een feest waar veel bloemen worden gegeven. De bloemen kunnen direct in de vaas, en later kan de vaas gebruikt worden op een balie of op kantoor. Zo staat er altijd een bloemetje dat de boel weer een beetje opfleurt. U kunt een vaas met alleen een logo laten graveren, maar u kunt daar bijvoorbeeld ook nog een persoonlijke gelukswens bij laten graveren. Zo wordt het een uniek geschenk, dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvanger.

>>>Laat een vaas graveren

 

Cadeau opening zaak #3 Laat een set glazen graveren

Laat een klok graveren als openingscadeau

 Glas graveren is ons vak en daarnaast ook onze hobby, en glazen hebben wij ruim voldoende in ons assortiment! Een set gegraveerde glazen is erg leuk om cadeau te geven bij een opening. Een set longdrinkglazen kan bijvoorbeeld goed gebruikt worden om de klanten van een glas water te voorzien en een glas met logo ziet er erg mooi en professioneel uit. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een set theeglazen te laten graveren. Wilt u iets meer uitpakken dan kunt u ook een volledig glasservies cadeau geven. Zo weet u zeker dat de eigenaar van  het de nieuwe zaak gelijk goed in de glazen zit.

>>> Laat glazen graveren

 

Cadeau opening zaak #4 Een gegraveerde pennenhouder

Pennenhouder als cadeau voor de opening van een zaak

 

Een pen in de buurt hebben is als ondernemer altijd handig, met een gegraveerde pennenhouder heeft u een mooi geschenk voor de opening van een eigen bedrijf. Maar het cadeau is ook nog eens heel erg praktisch omdat het dagelijks gebruikt kan worden. De pennenhouders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van glas tot kristal. Zo kunt u een pennenhouder uitkiezen die goed bij de ontvanger past.

 >>> Laat een pennenhouder graveren

Cadeau opening zaak #5 Een mooie set voor een drankje

Waterset als cadeau eigen zaak

 

Ondernemen is ontzettend leuk om te doen maar het kan soms ook erg stressvol zijn. Dan is het lekker om bij thuiskomst even neer te kunnen ploffen met je favoriete drankje. En het is natuurlijk heel erg leuk om dat drankje te drinken uit een persoonlijke set. Voor de opening van een eigen zaak kunt u bijvoorbeeld ook een whiskey set, wijnset of theepakket laten graveren. Onze whiskey sets zijn van het merk Bohemia, en gemaakt van een hoge kwaliteit kristalglas. De sets zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Onze prachtige wijnset bestaat uit een mooie wijnkaraf die u naar wens kunt laten graveren en natuurlijk laat u ook de kristallen wijnglazen graveren met een persoonlijke boodschap. Het is ook dan een leuk idee om het logo te laten graveren, maar u kunt er ook alleen een persoonlijke gelukswens op laten graveren. Of kies voor een inspirerende quote, die weer even moed geeft als het even tegen zit.  Zo geeft u een persoonlijk cadeau, dat mooi thuis kan staan en altijd een mooi aandenken zal blijven aan de opening van het bedrijf

>>>Laat een set graveren

Tot slot:

Kortom genoeg leuke ideeën om een origineel cadeau voor de opening van een eigen zaak te geven. Voor meer inspiratie of andere zakelijke geschenken kunt u even een kijkje nemen op onze relatiegeschenken pagina.