Vaas Flower

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 27,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 25,16 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 23,76 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 22,36 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 200 voor € 20,97 per stuk en bespaar 25%

Vaas Flower graveren als persoonlijk cadeau
Dit sierlijke klein bloemenvaasje laat u eenvoudig graveren Vaas Flower is geschikt voor veel bijzonder gelegenheden in het leven. Zoekt u een origineel huwelijkscadeau, laat deze vaas dan graveren met de namen en trouwdatum van het bruid en bruidegom wanneer u daar nog een mooie afbeelding bij laat graveren geeft u het bruidspaar een origineel cadeau. Maar u kunt de vaas natuurlijk ook laten graveren als bruidscadeau, dan kan de bruid na de bruiloft haar boeket net even iets langer goed houden. Gegraveerd met een logo is deze vaas mooi als zakelijk cadeau, geeft hem weg als zakelijk kerstgeschenk, als relatiegeschenken maar gegraveerd is het ook een leuk openingscadeau. Maar u kunt de vaas ook goed laten graveren als Moederdag cadeau, verjaardagscadeau of als huwelijksjubileum cadeau.


Vaas flower laten graveren als huwelijkscadeau
Glas graveren geeft veel mogelijkheden, of u nu op zoek bent naar een leuk huwelijkscadeau, een mooi cadeau voor de getuigen of een leuk bedankje voor de ceremoniemeester met deze bijzonder vaas kan het allemaal. Zet uw getuigen in het zonnetje door deze vaas te laten graveren met een mooie bedankt tekst, en een leuke afbeelding erbij. Wanneer u er nog een mooi boeket bloemen bij geeft u het cadeau helemaal af. Of verras het bruidspaar op hun trouwdag met een uniek cadeau dat nog lange tijd een mooi aandenken zal zijn aan de mooiste dag van hun leven. Heeft u een cadeau voor 12,5, 25 of 50 jarig huwelijk nodig, ook dan is deze glazen bloemenvaas een leuk cadeau.


Vaas Flower als cadeau voor de feestdagen
Staat uw moeder altijd voor u klaar en wilt u haar op Moederdag eens extra in het zonnetje zetten met een mooi gepersonaliseerd cadeau. Dan is het laten graveren van deze vaas flower een leuke cadeautip. Laat de vaas graveren met een foto van de kinderen of kleinkinderen, dit is het beste moederdag cadeau dat ze zal krijgen! Wanneer Valentijnsdag er weer aankomt willen wij onze geliefde graag verrassen met een mooi geschenk. Deze bloemenvaas gegraveerd met een gedichtje is een mooi valentijnscadeau voor haar, ze zal zich deze Valentijnsdag nog jaren herinneren. Een gegraveerde vaas is ook een origineel kerstcadeau voor Opa en Oma, als verjaardagscadeau voor een vriendin of een leuk sinterklaascadeau voor de Peter en Meter.


Vaas flower graveren als ter nagedachtenis cadeau
Niet alleen voor de feestelijke gelegenheden in het leven graveren wij producten. Glas graveren geeft de mogelijkheid om spullen te maken die voor iedere gelegenheid geschikt zijn. En zo kunnen wij ook in het geval van overlijden een mooi aandenken maken. Het maakt hierbij niet uit of u iets zoekt voor een overleden persoon of dat u een mooie aandenken aan een overleden hond of kat wilt laten maken. Deze vaas flower kunnen wij daarvoor graveren, met een mooie tekst of foto heeft u al snel een mooie herinnering aan uw overledene dierbare. De vaas kunt u ook goed weggeven als condoleance cadeau, tijdens de begrafenis of crematie kan de vaas een mooie plek krijgen op of bij de kist en de nabestaanden kunnen deze vaas later een mooie plek geven.


Productomschrijving vaas flower
Dit sierlijke vaasje is gemaakt van helder glas, hij kan goed gebruikt worden voor een klein boeket. U kunt dit vaasje zowel binnen als buiten plaatsten. Kiest u ervoor om deze vaas buiten te zetten dan zult u er rekening mee moeten houden dat u hem tijdens de vorst naar binnen haalt zodat hij niet kapot vriest. Vaas Flower is 25 cm hoog en heeft een diameter van 13 cm.


Is dit niet de vaas die u zocht bekijk dan ook deze vazen: Vaas Retangle klein, Hart vaasje, Vaas Rond Ook deze vazen laat u eenvoudig naar wens graveren.


 

Loading...